Teamet bak DAAE Studio. Fra venstre bak: Anna Øverås, Elisabeth Sæther, Eline Persson. Fra venstre foran: Fam Irvoll, Helene Olafsen, Annette Aas Johansen.
Teamet bak DAAE Studio. Fra venstre bak: Anna Øverås, Elisabeth Sæther, Eline Persson. Fra venstre foran: Fam Irvoll, Helene Olafsen, Annette Aas Johansen.

DAAE Studio

Helene Olafsen og Fam Irvoll inngår samarbeid med Egmont People 

Motedesigner Fam Irvoll og programleder Helene Olafsen står bak DAAE Studio. Nå skal klesmerket løftes til nye høyder. 

Publisert Sist oppdatert

Det kommer fram i en pressemelding. 

DAAE Studio så først dagens lys våren 2022, og bak står motedesigner Fam Irvoll og tidligere verdensmester i snowboard og nåværende TV-personlighet, Helene Olafsen.

– Vi lanserte DAAE badedrakter i fjor og responsen var helt enorm! Mer enn vi hadde turt å håpe på egentlig. Vår målsetting har hele tiden vært å skape et merke som kombinerer kreativitet og funksjonalitet, og som appellerer til et bredt publikum. Hos DAAE Studio elsker vi farger og gøye prints, og vi ønsker å være et brand hvor alle kvinner skal føle seg velkomne. Derfor bruker vi også vanlige kropper i innholdet vårt, og etterstreber alltid å kunne tilby størrelser fra XS til XXL, forteller Fam Irvoll.

Nå inngår jentene et større samarbeid med profil- og innholdsbyrået Egmont People, som er en del av Story House Egmont. Målsetting er å løfte DAAE Studio til neste nivå.

Elisabeth Sæther, leder for profilbrands i Egmont People, er begeistret for samarbeidet.

– Dette er et prosjekt som passer veldig godt med vår strategi og visjon for profilbrands. Her har man en spennende duo med to sterke, ambisiøse kvinner som allerede har bevist at DAAE Studio er noe norske kvinner vil ha. Fam er den kreative, mens Helene har et godt blikk for det funksjonelle. Felles for de begge er at de er ekstremt hands on og viser stor forståelse for hva som kreves. Det oser rett og slett girl-power, og det liker vi!», sier Sæther.

Powered by Labrador CMS