Merete Skogrand går fra Dagbladet til Try.
Merete Skogrand går fra Dagbladet til Try.

Merete Skogrand forlater Dagbladet og blir innholdsredaktør i Try

– Jeg er ydmyk og stolt over å ha kommet inn på det laget.

Publisert Sist oppdatert

– Etter tolv flotte og givende år i Dagbladet, er jeg sulten på å lære noe nytt og utfordre meg på nye arenaer.

Det sier Merete Skogrand til KOM24.

Hun har nå meldt overgang til Try Innhold, der hun skal jobbe som innholdsredaktør, etter å ha brukt hele sitt voksne arbeidsliv i Dagbladet.

– Fantastisk arbeidsplass

– Det har vært utrolig gøy å jobbe i Dagbladet! Det er en fantastisk arbeidsplass hvor man får utfordret seg og jobbet tett med hengivne kolleger, som alltid bretter opp ermene. Det er mye snakk om lagånden i Dagbladet, og den har stor verdi for arbeidsplassen, sier hun.

Hun begynte i Dagbladet Fredag i 2009 og fikk etter hvert fast jobb i kulturavdelingen, før hun ble avdelingsleder der i 2014. De siste åra har hun vært reportasjeleder for Magasinet og Pluss. I tillegg har hun jobbet mye for DBTV og nyhetsavdelingen ved større hendelser.

Skogrand kom på andreplass i European Press Prize i 2020 i kategorien best fortalte historie. Det var for Magasinet-reportasjen «Ingers siste ønske», som handlet om aktiv dødshjelp.

Før Dagbladet var hun student, og jobbet i studentavisa i Trondheim og Oslo ved siden av studiene, i tillegg til Glåmdalen, lokalavisa i Kongsvinger.

Men nå er det altså over på den andre siden av bordet og jobbe for Try.

– Jeg har fulgt med på Try i mange år, egentlig helt siden reklamebyrået ble etablert, og vært veldig fascinert over hva de har fått til, sier hun og fortsetter;

– Jeg er ydmyk og stolt over å ha kommet inn på det laget, og gleder meg helt ekstremt til å ta fatt på jobben som innholdsredaktør i Try Innhold.

– Utrolig gøy

Skogrand sier hun har fått et veldig godt inntrykk av Try og gjengen som jobber der, etter bare tre uker i jobben.

– Å være med på å utvikle godt og relevant innhold som er riktig for kunden og målgruppa, blir utrolig gøy. Try har stor bredde og mange spennende kunder, som jeg ser fram til å jobbe med.

Powered by Labrador CMS