Vegard Storbråten Øye går fra DNX til Zynk

Skal bruke sin redaksjonelle erfaring hos ny arbeidsgiver.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

– Kundene etterspør rådgivere som både skjønner næringslivet og evner å formidle komplekse budskap og historier på en engasjerende måte. De ønsker i tillegg at vi følger dem hele veien fra strategi til gjennomføring. Vegard har både et strategisk hode og solid gjennomføringskraft. Han har dermed akkurat det våre kunder ønsker, nemlig kapasitet og kompetanse til å levendegjøre strategiske budskap, sier daglig leder Guri Størvold i Zynk i en pressemelding, tirsdag.

VG og D2

De har nå hentet innholdssjef Vegard Storbråten Øye (30) fra DNX, Dagens Næringslivs kommersielle innholdsbyrå. Han har tidligere jobbet som journalist i alt fra Romerikes Blad til VG og D2, i tillegg til å ha drevet eget innholdsbyrå og vært nyhetsredaktør og ansvarlig redaktør i Eidsvoll Ullensaker Blad.

Øye hadde ingen planer om å forlate DN og DNX, men hoppet på denne muligheten.

– Nå gleder jeg meg til å bidra til å løse komplekse utfordringer for noen av de viktigste kundene i landet gjennom rådgivning, historiefortelling og engasjerende innhold, sier Øye.

– Jeg ser frem til å bruke erfaringene som journalist, redaktør og innholdssjef på redaksjonell og kommersiell side til å utvikle og utfordre kundene, legger han til.

Vegard Storbråten Øye vil inngå i et styrket medie- og historiefortellingssteam i Zynk, sammen med seniorrådgiver Frank Lynum som har mange års erfaring fra Aftenposten og Schibsted-systemet. Lynum startet i Zynk ved nyttår.

Enorm strategisk kraft

Partner Marte Ramuz Eriksen, som har 15 års erfaring som finansjournalist i DN og Finansavisen, leder teamet.

– Det ligger enorm strategisk kraft i godt innhold og solid historiefortelling. Vegard kjenner både den redaksjonelle og den kommersielle mediehverdagen, og han har vist seg å gi svært gode råd til kunder som står overfor komplekse oppgaver, sier Eriksen.

Den 15. februar begynner han som seniorrådgiver i Zynk.

Når Vegard Storbråten Øye er på plass, teller Zynk 17 rådgivere. I tillegg vil de tidligere statssekretærene Saliba Andreas Korkunc og Vegard Einan starte som seniorrådgivere i løpet av våren – etter endt karantene.

Powered by Labrador CMS