Sondre Berntsen, Jan Arne Kristiansen, Dan Olsen og Espen Flosland etablerer byrået Magnet.

Starter opp byrå i Harstad: – Gleder oss stort til å komme skikkelig i gang

Tidligere Vizuelli-ansatte blir nå kollegaer i nyoppstartede Magnet.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Harstad og Nord-Norge har fått et nytt design- og merkevarebyrå ved navn Magnet.

Det opplyser det ferske byrået om i en pressemelding.

Fire verdier

– Vi har valgt navnet Magnet fordi det skal gi sterke signaler om hva vi står for og hva vi kan hjelpe våre kunder med. Det handler kort fortalt om å koble en sunn dose intuisjon med innsikt og klokskap for å bringe merkevarer til liv gjennom gode ideer som når ut, engasjerer og emosjonelt tar kontakt med mennesker. Uansett om virksomhetene er små, mellomstor eller store så legger vi alltid vår lidenskap og verdier til grunn: Kreativ. Engasjert. Klok. Folkelig, sier daglig leder Dan Olsen i meldingen.

Dan Olsen er daglig leder i det ferske byrået Magnet.

Allerede travle

Olsen kommer fra stillingen som daglig leder i byrået Vizuelli, som tidligere denne våren begjærte oppbud etter 39 år i bransjen. Med seg har Olsen tidligere Vizuelli-kollegaer Jan-Arne Kristiansen, Espen Flosand og Sondre Berntsen.

Til avisen iHarstad forteller Olsen at det nye byrået har fått med seg de byråavtalene som lå i Vizuelli.

– Vi har heldigvis evnen til å erkjenne at vi aldri klarer å bli verdensmestere alene. Der for knytter vi hele tiden til oss nye partnere som kan hjelpe oss å ivareta og utvikle våre kunders merkevarer. Vi har tilknyttet oss dyktige fagmiljøer på rekruttering, leder- og organisasjonsutvikling, lagbygging, krisehåndtering, tekst, foto og film, interiørarkitektur og andre viktige ingredienser som skal til for å utvikle mennesker og magnetiske merkevarer. Vi bistår også med produksjonsformidlig på grafisk materiell, sier Olsen og legger til:

– Nå gleder vi oss stort til å komme skikkelig i gang og vi har allerede nå mye å gjøre.

Magnet etablerer seg i sentrum av Harstad i lokaler på bygulvet i Fjordgata 12.

Powered by Labrador CMS