Thea Wanderås Fossum

Deadline ansetter kreatør

– Det var på tide med en forandring.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

– Jeg har alltid hatt et behov for å flytte unna storbyen, og er veldig glad i fjell og sjø. At jeg skulle til Nord-Norge var bestemt, men Sortland var tilfeldig.

Det sier Thea Wanderås Fossum i en pressemelding fra Deadline.

Hun er nå ansatt som kreatør i selskapet.

– Det var på tide med en forandring. Når man jobber kreativt er det viktig å få nye inntrykk. Før har jeg stått og sett på Barcode, nå er det bare fjell og sjø. Fjellene er forskjellige hele tiden, havet også. Håper jeg aldri blir lei av utsikten, sier Thea.

Levanger-jenta begynte på Høyskolen Kristiania på reklame- og merkevarekommunikasjon som 25-åring. Derfra ble det internship på Futatsu, hvor hun jobbet med ideer for blant andre OBOS, Mills og Soft Flora. Hun har også vært gjesteforeleser og sensor på reklame og merke-kommunikasjons studiet ved Fagskolen Kristiania.

Daglig leder i Deadline, Martin Meisterlin, er svært fornøyd med at de nå kan ansette en kreatør, og mener ansettelsen er et uttrykk for den økende etterspørselen av kreative tjenester.

– Vi merker at flere organisasjoner ser verdien og behovet av å ha en tydeligere kommunikasjon, og det er bra for Nord-Norge. Thea styrker oss på den kreative prosessen og tilfører oss flere verktøy for å blant annet lage gode reklamefilmer.

Powered by Labrador CMS