F.v. Hanna Graversen, Ida Pettersen, Hans-Petter Nygård og Tage Langhelle.
F.v. Hanna Graversen, Ida Pettersen, Hans-Petter Nygård og Tage Langhelle.

Karnov Group Norway velger Digital Opptur

– Digital Opptur presenterte oss med god kompetanse og erfaring på det rent digitale, sier Hans-Petter Nygård.

Publisert Sist oppdatert

– Karnov er i sterk vekst – og vi ønsket oss en samarbeidspartner som kan bidra til å utvikle vårt digitale økosystem for å komme i bedre dialog med nye og eksisterende brukere og kunder, sier CEO i Karnov Gruppen Hans-Petter Nygård, i en pressemelding.

Det juridiske forlaget, Karnov Group Norway, har økt fokuset sitt på digital markedsføring og valget falt på Digital Opptur for å hjelpe dem med å nå nye ambisiøse mål.

– Digital Opptur presenterte oss med god kompetanse og erfaring på det rent digitale, men også relevant domenerfaring som kommer oss til gode.

Karnov Gruppen er Skandinavias største utgiver av juridisk litteratur, med over 25,000 brukere i Norge. Men ambisjonene er store og nå økes satsingen på nye kunder gjennom målrettet arbeid med digital markedsføring.

Ifølge meldingen har det vært en omfattende prosess der flere digitalbyråer ble vurdert, før valget til slutt falt på Digital Opptur.

– Det er alltid litt ekstra stas å få lov til å jobbe med kunder når vi har vært gjennom en så grundig prosess i forkant. Vi føler vi tidlig fant tonen og forstår utfordringene til Karnov, og når vi da sammen har gode løsninger for å skape resultater, så tror vi dette blir en skikkelig opptur, sier daglig leder i Digital Opptur, Erik Storm.


Powered by Labrador CMS