Folkehelseinstituttets nye app smittestopp for smittesporing. Appen skal hjelpe myndighetene med smittesporing, men kan også brukes til å varsle brukeren om at han eller hun har vært i nærheten av noen som er smittet av koronaviruset. Foto: Heiko Junge / NTB

Etter én dag har over 100.000 lastet ned den nye smittestopp-appen

Dinamo har hjulpet FHI med relanseringen.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Appen ble lansert mandag 21. desember, og etter kun én dag er den nye smittestopp-appen lastet ned 117.700 ganger. 23 personer har meldt at de er smittet via appen. Det skriver Folkehelseinstituttet i en pressemelding tirsdag.

I november ble det kjent at Dinamo fikk oppdraget om å hjelpe Folkehelseinstituttet med å få flest mulig til å laste ned den nye Smittestopp-appen.

– Alle kan være enige i

Bransjenettstedet Kampanje har vært i kontakt med rådgiver og tekstforfatter Ivar Vereide i Dinamo.

- Det er viktig at kampanjen minner om en motivasjon vi alle kan være enige i – uansett hvem vi er, hvor vi kommer fra eller hvor vi bor. De fleste føler nå at situasjonen er veldig annerledes enn i mars. Noen savner å få se barnebarna, mens andre har mistet livsverket eller jobben sin. Konsekvensene er ulike, men kampanjens hovedbudskap tror vi alle kan være enige i, sier Vereide til Kampanje.

Powered by Labrador CMS