– Det har vært et krevende år for kreativitet, og det å vinne priser i Gullblyanten i denne tiden, setter vi utrolig stor pris på, sier kreativ leder i TRY, Egil Pay. (T.h.) Byrået mottar ett av tre gull, i kategorien Utendørs & Omgivelser.

Try ble Gullblyantens store vinner

Drar hjem med flest gull og antall priser totalt.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

(CLARION HOTEL THE HUB, OSLO): Under fredagens storslåtte Gullblyanten, vinner Try soleklart flest priser.

– Vi synes det er veldig hyggelig å vinne priser for så mange forskjellige kunder, sier en fornøyd kreativ leder i TRY, Egil Pay, til KOM24.

Se fullstendig totaloversikt av valører lenger ned i saken.

Byrået tar med seg flest gull, med sine totalt tre for arbeidene «Les bedre» for Den norske Forleggerforeningen, #Huninvesterer og «Ryggetassen», er begge for DNB.

Et krevende år

– Det har vært et krevende år for kreativitet, og det å vinne priser i Gullblyanten i denne tiden, setter vi utrolig stor pris på.

I løpet av kvelden ble det delt ut 10 gull, 15 sølv, 8 bronser og 19 diplomer. Det ble ingen Grand Prix for Gullblyanten 2020.

De må se seg slått av Anorak i kampen om antall sølv, men kan likevel si seg fornøyd med fem for arbeidene «Identitet for TUNCO», «Hvor i #$%! kom den kampanjen fra?» for DNB, som vinner i to ulike kategorier, «IKEA rydder bort jula» og «Ryggetassen» for DNB.

– Det å vinne priser for en kunde som DNB som vi har jobbet med i ti år, det er utrolig inspirerende og hyggelig.

Try innkasserte også fire bronser for «Nåtidshjernen» for DNB i to ulike kategorier, «IKEA Halvfullt» og «Unnskyld» for DNB. Og ingen andre mottar så mange diplomer som Try, som kan pryde veggene med syv.

«Nåtidshjernen» for DNB vinner mest for byrået med to bronser og to diplomer.

Vinnere av Gullblyanten 2020

Byrå:GullSølvBronseDiplom
Try3547
Anorak163
Sollin Sæle2
Anti21
Pol121
Kind1
Morgenstern11
Brunch1
Bleed1
SMFB12
NORD DDB1
Per Høj1
Atyp2
Neue Design Studio1
Trigger1


Powered by Labrador CMS