– Jeg er glad for at jeg kan fortsette å utvikle meg i Elkjøp.
– Jeg er glad for at jeg kan fortsette å utvikle meg i Elkjøp.

Stina får ansvaret for bærekraft i Elkjøps kommunikasjons­avdeling

Startet som Trainee i Elkjøp – nå blir hun ansvarlig for bærekraft i kommunikasjonsavdelingen.

Publisert

Stina Winther startet som en av fire i Elkjøp Norges lederprogram i 2018, og har siden da vært gjennom mange områder i selskapet.

Nå blir hun ansvarlig for bærekraft i kommunikasjonsavdelingen.

– Etter endt studietid var jeg veldig glad for å bli en del av traineeprogrammet til Elkjøp, hvor jeg visste at jeg kom til å lære mye på tvers av alle områdene et selskap som Elkjøp rommer. Men med en bachelorgrad i kultur og kommunikasjon tok det ikke lang tid før jeg tenkte: «kommunikasjonsavdelingen – dit skal jeg», sier Winther i en pressemelding.

Vi har allerede en ambisiøs bærekraftsstrategi med fokus på gjenbruk, reparasjoner og resirkulering. Denne setter en tydelig retning for fremtiden og det gleder jeg meg til å bidra med å kommunisere, forteller hun.

Winther har skrevet en bacheloroppgave som tar for seg konsum av insekter. Dermed mener hun dette føltes som drømmejobben for henne.

– Jeg er glad for at jeg kan fortsette å utvikle meg i Elkjøp, et selskap jeg har blitt veldig glad i og hvor jeg har trivdes utrolig godt! Endringen blir at jeg nå kan konsentrere meg om det jeg ønsker; PR, kommunikasjon og bærekraft.

Kommunikasjonssjef Madeleine Schøyen Bergly er strålende fornøyd for å nå ha Stina med på laget.

– Hennes iver, engasjement og lærevillighet er det beste utgangspunktet for denne stillingen. For det er ingen hemmelighet at det sjelden står stille i vår lille kommunikasjonsavdeling, og vi har så mye vi vil fortelle! Det er jeg glad for at det er akkurat Stina som skal bidra med, sier kommunikasjonssjefen i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS