Art director i Dinamo, Marthe Torvik Tetle.
Art director i Dinamo, Marthe Torvik Tetle.

#Sommerpraten

Marthe glemmer møter, glemmer fotoopptak og kjøper feile fonter for tusener av kroner

– Jeg er nettopp kommet tilbake fra foreldrepermisjon, så jeg føler jeg tryner daglig. Et alvorlig tilfelle av ammehjerne.

Publisert

i «Sommerpraten» stiller KOM24 en rekke personer i kommunikasjonsbransjen spørsmål om hva de gjør i sommer. I tillegg får vi høre litt om hvilke tabber vedkommende selv har gjort på jobb og hvilke råd de vil gi andre som ønsker lykkes i bransjen.

I dag er det art director i Dinamo, Marthe Torvik Tetle, som svarer på sommerpraten.

– Har du pass?

– Det er jeg faktisk litt usikker på. Årsaken til det er 2 barn på 2 år, så en utenlandsreise har vært helt uaktuelt de siste årene.

– Hva skal du gjøre i sommer?

– Årets program er hytteturné i Kragerø, Gjeving og Stavern. Ellers skal vi være en del i Oslo og bruke strendene og iskioskene godt. Veldig fornøyd med å ikke skulle befinne meg på en flyplass dette året.

– Hva er ditt beste sommerminne?

– Det må være en miks av alle somrene jeg tilbrakte i Lofoten som barn. Med midnattssol, ubegrenset tilgang på bestemors vafler og bading i ishavsvann.

– Uten å nevne noen fra ditt eget byrå, hva er den beste kampanjen du har sett til nå i år?

– Jeg måtte felle en tåre når jeg så Anorak sin abort-kampanje for Amnesty International. Så viktig, så vakker og så rørende. Og Emilie Nicolas da.

– Nevn en bransjeperson å se opp for i fremtiden

– Hmm.. Vanskelig spørsmål. Syns det er godt tilsig i bransjen for tida med mange spennende, unge som kommer inn.

– Når tryna du sist på jobb?

– Jeg er nettopp kommet tilbake fra foreldrepermisjon, så jeg føler jeg tryner daglig. Glemmer møter, glemmer fotoopptak og kjøper feile fonter for tusener av kroner, for å nevne noe. Lista er uendelig. Et alvorlig tilfelle av ammehjerne.

– Hva er ditt beste råd til unge som ønsker å lykkes i kommunikasjonsbransjen?

– Et av mine beste råd/triks for å faktisk komme seg inn hos byråene er å sende mappe og forespørsel på mail sammen med en kommentar ala «Håper på å høre fra deg, om ikke ringer jeg deg bare i løpet av noen dager». Alle kommer til å svare – garantert 

– Og for å lykkes skikkelig er det å orke å gå den ekstra mila, de ekstra rundene, som gjør jobben enda noen knepp bedre.

Powered by Labrador CMS