– Om det kan hjelpe bare ett menneske, blir vi fornøyde, sier kreatørene i POL om den nye kampanjen som er utviklet for Helsedirektoratet.

Ny kampanje fra Helse­direktoratet som kan redde liv

– Det er ikke hver dag vi jobber med et så vanskelig men viktig tema. Om det kan hjelpe bare ett menneske, blir vi fornøyde, sier Sindre Johnstad og Erlend Løfald, i POL.

Publisert

– Målet med kampanjen er å senke terskelen for å spørre direkte om man er bekymret for noen i sin omgangskrets. Det er i tillegg et mål at flere skal søke hjelp ved selvmordstanker og psykiske vansker, sier Jakob Linhave, avdelingsdirektør i Helsedirektoratet, i en melding.

Kampanjen er utviklet av POL i samarbeid med Helsedirektoratet, og filmen er produsert av Fantefilm med Marius Holst på regi.

– Det er ikke hver dag vi jobber med et så vanskelig men viktig tema. Nå lever vi i en tid hvor selvmord kan ramme i de aller fleste kretser, så det føles godt å vite at det tas store grep for å motarbeide dette. Om det kan hjelpe bare ett menneske, blir vi fornøyde, sier Sindre Johnstad og Erlend Løfald, kreatørene som står bak kampanjen i POL.

Den nye kampanjen tar for seg mørket og skyggene som henger over folk med selvmordstanker, og hva du som venn, kollega eller familie kan se etter av tegn, spørre om, og lytte til for å lyse opp verden litt for dem.

Powered by Labrador CMS