Hopper Halvor Egner Granerud etter et medietreff i OL-landsbyen i Zhangjiakou under vinter-OL i Beijing 2022.

Hopper om mediesjefen: – Jeg ble ekstremt skuffet over måten han oppførte seg overfor utøverne

Hoppkonflikten ruller videre.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

– Han oppførte seg på en måte overfor for oss utøvere i høst som har gjort at jeg har gitt beskjed om at jeg ikke ønsker å ha noe mer med ham å gjøre. Mer ønsker jeg egentlig ikke å si, forteller Halvor Egner Granerud til VG.

De siste dagene har det kommet fram flere nyheter om konflikten mellom de norske hopperne som skal delta i OL og Skiforbundets pressesjef, Espen Graff.

Hopperne skal ha bedt om at kommunikasjonssjef Espen Graff skulle fjernes som medieattaché for hopp.

Både i Russland i 2014, og Sør-Korea i 2018 var skiforbundets kommunikasjonssjef medieansvarlig for hopperne under OL og det var planen i år også, men etter konflikten mellom Clas Brede Bråthen og ledelsen blir det ikke sånn i år.

VG skriver at det etter konflikten i høst har vært en mistillit til Graff og at hopperne har opplevd han som en motpart.

Til VG sier Graff at det er vanskelig å kommentere kritikken fra Granerud.

– Det er helt umulig å vite hva det siktes til og derfor vanskelig å kommentere. I forbindelse med hoppsaken sist høst hadde jeg ikke kontakt med noen av hopperne, og ingen har sagt noe, sier Graff til VG, før han peker på at det var en SMS som førte til noen misforståelser med en journalist, men at det raskt ble ryddet opp i.

Powered by Labrador CMS