Mediesjef Espen Graff før avgang til OL i Bejing, bekrefter at han ikke skal ha ansvar for Hopplandslagets kommunikasjon under OL.
Mediesjef Espen Graff før avgang til OL i Bejing, bekrefter at han ikke skal ha ansvar for Hopplandslagets kommunikasjon under OL.

TV 2: Full splid mellom hopperne og Skiforbundets kommunikasjonsavdeling

– Mangler den nødvendige tilliten.

Publisert Sist oppdatert

Hopperne skal ha bedt om at kommunikasjonssjef Espen Graff skulle fjernes som medieattaché for hopp. Det skriver TV 2.

Både i Russland i 2014, og Sør-Korea i 2018 var skiforbundets kommunikasjonssjef medieansvarlig for hopperne under OL og TV 2 skriver at det var planen i år også, men etter konflikten mellom Clas Brede Bråthen og ledelsen blir det ikke sånn i år.

Det bekrefter Bråthen til TV 2.

– Vi har spilt inn ønsker overfor Olympiatoppen om hvordan vårt team skal fungere best i OL, og det føler jeg de har hensyntatt. Og vi er veldig glade for det, sier landslagssjef Clas Brede Bråthen til TV 2.

TV 2 skriver blant annet at flere av hopperne internt skal ha gitt uttrykk for at de ikke har den nødvendige tilliten til Graff etter Bråthen-saken.

Graff bekrefter selv at han ikke skal ha jobben i år.

– Det er et stort ansvar med tanke på den internasjonale oppmerksomheten alpinistene får. Jeg informerte selv ledelsen i Olympiatoppen om at jeg ikke ønsket å ha ansvar for hopp i tillegg. Hovedårsaken er infrastrukturen med lange reiseavstander i OL, og ønsket om mest mulig ro etter «hoppsaken».

– Jeg tror alle er enige om at det er lurt å bruke litt tid på hvordan vi igjen skal jobbe sammen, skriver Graff i en SMS til TV 2.

TV 2 skriver og at Hopplandslaget skal ha kuttet alt samarbeid med Skiforbundets kommunikasjonsavdeling, da de mener forbundet har levert for dårlige tjenester.

Powered by Labrador CMS