Mediesjef Espen Graff før avgang til OL i Bejing, bekrefter at han ikke skal ha ansvar for Hopplandslagets kommunikasjon under OL.

TV 2: Full splid mellom hopperne og Skiforbundets kommunikasjonsavdeling

– Mangler den nødvendige tilliten.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Hopperne skal ha bedt om at kommunikasjonssjef Espen Graff skulle fjernes som medieattaché for hopp. Det skriver TV 2.

Både i Russland i 2014, og Sør-Korea i 2018 var skiforbundets kommunikasjonssjef medieansvarlig for hopperne under OL og TV 2 skriver at det var planen i år også, men etter konflikten mellom Clas Brede Bråthen og ledelsen blir det ikke sånn i år.

Det bekrefter Bråthen til TV 2.

– Vi har spilt inn ønsker overfor Olympiatoppen om hvordan vårt team skal fungere best i OL, og det føler jeg de har hensyntatt. Og vi er veldig glade for det, sier landslagssjef Clas Brede Bråthen til TV 2.

TV 2 skriver blant annet at flere av hopperne internt skal ha gitt uttrykk for at de ikke har den nødvendige tilliten til Graff etter Bråthen-saken.

Graff bekrefter selv at han ikke skal ha jobben i år.

– Det er et stort ansvar med tanke på den internasjonale oppmerksomheten alpinistene får. Jeg informerte selv ledelsen i Olympiatoppen om at jeg ikke ønsket å ha ansvar for hopp i tillegg. Hovedårsaken er infrastrukturen med lange reiseavstander i OL, og ønsket om mest mulig ro etter «hoppsaken».

– Jeg tror alle er enige om at det er lurt å bruke litt tid på hvordan vi igjen skal jobbe sammen, skriver Graff i en SMS til TV 2.

TV 2 skriver og at Hopplandslaget skal ha kuttet alt samarbeid med Skiforbundets kommunikasjonsavdeling, da de mener forbundet har levert for dårlige tjenester.

Powered by Labrador CMS