- Jeg har alltid drømt om å lande en jobb i et kreativt yrke, og nå har den drømmen gått i oppfyllelse
- Jeg har alltid drømt om å lande en jobb i et kreativt yrke, og nå har den drømmen gått i oppfyllelse

Eva Beate Strømsted til TRY innhold

TRY styrker innholdsteamet

Publisert

- Jeg har alltid drømt om å lande en jobb i et kreativt yrke, og nå har den drømmen gått i oppfyllelse.

Det sier Eva Beate Strømsted i en pressemelding. Hun har nå gått til TRY innhold.

Journalist

Strømsted er utdannet journalist og har en master innenfor ledelse i kulturelle og kreative industrier fra London. Hun har blant annet jobbet som journalist i Tønsbergs Blad, NRK Vestfold og VG, vært reporter og regissør for Helsekontrollen på TV 2 og jobbet frilans som innholdsprodusent for Schibsted Partnerstudio.

Strømsted har også vært trainee i UD og den norske ambassaden i Praha. Strømsted vil jobbe med større innholdsprosjekter på tvers av hele TRY-huset.

Bred erfaring

- Jeg er veldig glad for å være med på laget i et så stort og anerkjent kommunikasjonsmiljø, og ser frem til å kunne jobbe med diverse prosjekter innenfor markedsføring, teknologi, bærekraft og historiefortelling, sier Strømsted.

I TRY er de naturligvis glade for å ha fått en ny person på plass.

- Eva Beate har bred erfaring med produksjon av innhold til mange flater, og har jobbet med både med avis, nett, radio og TV. Det ser vi på som en stor fordel da en stadig økende andel av våre oppdrag skal publiseres i flere ulike kanaler. Eva Beate blir et flott tilskudd til innholdsteamet vårt, sier leder i TRY Innhold, Lene Vintervoll.

Powered by Labrador CMS