Eva Meidal
Eva Meidal

Sommerpraten

Eva Meidal satser på trønder-sommer: – Blir det regn, finnes det vel alltids et rom eller ei leilighet å pusse opp

Eva Meidal forteller i #sommerpraten om sommerplaner og den ene tabben hun ikke har glemt.

Publisert

I «Sommerpraten» stiller KOM24 en rekke personer i og tett på kommunikasjonsbransjen spørsmål om hva de gjør i sommer.

Neste ut er markedssjef i Namdalsavisa, Eva Meidal.

– Hvordan oppsummerer du første mediehalvår 2021?

– Kan vel ikke oppsummere noe som helst de siste månedene uten å komme inn på temaet hjemmekontor, teamsmøter og hakkete deling av alskens dokumenter på skjerm. Jeg er imidlertid imponert over at en hel bransje leverer nær sagt som vanlig, til tross for utfordringer knyttet til en viss pandemi.

– Hva er årets flause til nå?

– Sånn generelt må jeg vel si at jeg kommer over både flauser og tabber nær sagt hele tida – i diverse kommentarfelt. Noen ganger er det rett og slett fascinerende å se meninger enkelte velger å sende ut på verdensveven.

– Hjemmekontor – ja eller nei?

– Jeg er nok et utpreget bortekontor-menneske. Er nok altfor sosial til å måtte forholde meg til enkeltmennesker via en skjerm. Praten ved kaffemaskina går ikke like lett når man er alene, for å si det sånn.

– Hva gjør du i sommer?

– I år blir det nok ferie hjemme i Namdalen. Satser på at vi får flere soldager enn regnværsdager, men jeg er uansett forberedt. Blir det godvær, blir det tur til hytta på fjellet – eller telting ved fjorden. Blir det regn, finnes det vel alltids et rom eller ei leilighet å pusse opp.

– Hvilke medievaner tar du med deg på ferie?

– Det går nok ikke en dag i ferien uten at jeg må innom Namdalsavisa og Trønder-Avisa, i hvert fall.

– Hva er den største tabben du har gjort på jobb?

– Er så heldig at jeg er utstyrt med evnen til å glemme tabber rimelig fort. Men det var en litt lei hendelse for noen år tilbake, da jeg møtte på jobb etter et lutefisklag som utartet litt utover natta. Selv trodde jeg formen var fin. Helt til sjefen kom bort og sa at «det ikke var bruk for meg i dag».

– Hva er ditt beste råd til årets sommervikarer?

– Vær dere selv, vær forberedt – og skriv om det dere selv vil lese. Har av og til en mistanke om at vikarene skriver saker de tror vi gamlingene vil de skal skrive – og ikke det de helst vil lage. Sommervikarene er veldig viktige for oss; de gir oss innspill og vinkler vi ellers kanskje ikke ville hatt – da bør de også få muligheten til å påvirke produktet i størst mulig grad. Vi vet vel alle hvor viktige unge lesere er?

Powered by Labrador CMS