24 år gamle Johanne Akerø blir rådgiver i Sannum & Bergestuen.

Johanne Akerø går til Sannum & Bergestuen

Johanne Akerø er ansatt som rådgiver i Sannum & Bergestuen.

Publisert

24 år gamle Johanne Akerø er utdannet statsviter og har rukket å være både folkevalgt politiker, forskningsassistent og leder av Elevorganisasjonen i Oslo. 

Nå blir hun rådgiver i Sannum & Bergestuen.

I høst har Akerø vært intern i BCW og begynner i Sannum & Bergestuen rett over nyttår.

– Når vi vet at Johanne var ønsket av flere sterke miljøer, var dette en perfekt førjulsgave for oss. Hun har både personligheten og kompetansen vi trenger. Å ansette en person i et gründermiljø som vårt, krever både at man passer inn sosialt, at man har mye faglig å bidra med, og at man er sulten. At man vil noe. Johanne tikker av på alle disse punktene, sier partner Eva Sannum i en pressemelding. 

De er svært fornøyde med å ha landet talentet Akerø, som allerede har flere års erfaring fra politikk og organisasjonsliv.

– Johanne kom inn som en vind her i forrige måned og vi hadde ikke lyst til å slippe henne ut igjen. Etter en spennende og grundig prosess er vi kjempeglade for at hun har valgt å komme til oss. Ikke bare fordi hun har kompetanse og ferdigheter som svært få på den alderen har, men fordi hun rett og slett er en kul person, sier byråleder Svein Tore Bergestuen. 

Akerø sier selv at hun var heldig som kunne vurdere flere miljøer når hun først skulle ta sats. 

– Jeg kjente det egentlig med én gang jeg kom inn døra hos Eva, Svein Tore, og resten av gjengen i Sannum & Bergestuen. Dessuten er de veldig dyktige og nyter stor respekt i denne bransjen. Dette er et sted jeg gleder meg til både å bidra og lære, sier Akerø.

Powered by Labrador CMS