Fra venstre.: Byråleder Eva Wiken, UX-designer Lynette Aglen og designer Isak Abelsen.
Fra venstre.: Byråleder Eva Wiken, UX-designer Lynette Aglen og designer Isak Abelsen.

Vild styrker seg på identitet og UX – henter designere fra designbyrå og startup

Design- og innholdsbyrået Vild henter Isak Abelsen fra Neue Design Studio og Lynette Aglen fra Motkraft.

Publisert

Vild har ansatt Isak Abelsen og Lynette Aglen.

– Vi har i en lengre periode hatt stor pågang av prosjekter og derfor hatt et behov for å utvide staben. Og søknadene har ikke latt vente på seg. Det er så klart hyggelig å se at det er så mange som vil jobbe hos oss, samtidig som den enorme responsen kanskje også skyldes et usikkert marked med nedskaleringer, sier Eva Wiken, byråleder og kreatør i Vild, i en pressemelding.

Isak Abelsen er hentet fra Neue Design Studio.

– Det var en kombinasjon av at jeg likte Vilds prosjekter og en god dose magefølelse som gjorde at jeg søkte jobb her. Etter det første intervjuet var jeg også sikker på at dette var en gjeng jeg ville henge med. Jeg håper jeg kan bidra positivt hos Vild med mine erfaringer fra Neue Design Studio. Ikke minst er jeg her for å vokse som designer, sier Abelsen. 

Byråleder Wiken er svært fornøyd med ansettelsen av Abelsen:

– Isak er en konseptsterk designer med øye for detaljer. Vi ble også veldig trigget da vi så den fine porteføljen hans. Da han under intervjuet forklarte tankene bak hver løsning, ble vi enda mer gira. 

I tillegg er Lynette Aglen ansatt som designer.

– Ved siden av studiene sine opparbeidet Lynette seg god erfaring innen UX hos startupen Motkraft. Der har hun hatt stort ansvar, og hun har ledet designprosesser og brukertester. Det viser at hun er en uredd person, og har opparbeidet seg et godt overblikk tidlig i karrieren sin, sier byrålederen. 

For Aglen var det flere grunner til at valget falt på Vild som kommende arbeidsgiver: 

– Jeg søkte hos Vild fordi jeg ønsket å være en del av et profesjonelt designmiljø med dyktige og ambisiøse mennesker. Vild er også startet av kvinner, noe jeg synes er utrolig inspirerende og motiverende! Vild overgår alle forventninger og jeg er utrolig glad for at jeg søkte. 

Powered by Labrador CMS