– Vi gleder oss enormt over at vi skal skal jobbe med tre spennende virksomheter, som alle har viktige samfunnsoppdrag, sier daglig leder Mette Brekke-Hansen.
– Vi gleder oss enormt over at vi skal skal jobbe med tre spennende virksomheter, som alle har viktige samfunnsoppdrag, sier daglig leder Mette Brekke-Hansen.

Fete typer vant rammeavtale og sikrer seg millioninntekt

Byrået var blant de 23 leverandørene som meldte interesse. Sikrer seg inntekter rundt seks millioner fordelt over fire år.

Publisert

Fete Typer vant rammeavtale med Riksantikvaren, Kulturminnefondet og Meterologisk Institutt. Avtalen gjelder for grafiske tjenester og trykktjenester, og sikrer byrået inntekter på rundt seks millioner kroner over fire år.

– Vi gleder oss enormt over at vi skal skal jobbe med tre spennende virksomheter, som alle har viktige samfunnsoppdrag, sier daglig leder Mette Brekke-Hansen, i en pressemelding.

Hun og Fete typer kjenner godt til Riksantikvaren fra tidligere gjennom arbeidet med å utvikle ny visuell identitet, forvaltningen av den og magasinet «Alle tiders».

– Vi er svært glade for at vi skal fortsette samarbeidet med Riksantikvaren og samtidig får bli kjent med to nye spennende virksomheter i Kulturminnefondet og Meterologisk Institutt. Jubelen sto i taket hos oss, da beskjeden kom om at vi vant kontrakten.

Svarte best på kvalitetskriteriene

Fete Typer jobber med strategisk kommunikasjon, design og digital utvikling.

I alt meldte 23 leverandører interesse for konkurransen, som besto av to rammeavtaler - en for grafiske tjenester og en for trykktjenester. Blant interessentene leverte 13 tilbud på en eller flere rammeavtaler i konkurransen. Byrået vant rammeavtale for designtjenester.

Riksantikvaren er direktorat for kulturminneforvaltning og faglig rådgiver for Klima- og miljødepartementet i utviklingen av den statlige kulturminnepolitikken.

– Fete Typer skiller seg ut som den tilbyderen som har svart best på samtlige av kvalitetskriteriene i denne konkurransen. Blant annet har de svart med beskrivelse av et godt sammensatt team og svært relevante tidligere oppdrag med høy faglig kvalitet, sier talsperson Kim Rainer Mattson hos Riksantikvaren.

Samler alt designarbeidet hos ett byrå

Kulturminnefondet er en statlig tilskuddsordning for private eiere av verneverdige kulturminner, som gir økonomisk støtte til bevaring av verneverdige kulturmiljøer som bygninger, boliger, båter, hageanlegg og kulturlandskap, rullende kulturminner, formidling og kurs.

– Vi gleder oss til å jobbe med Fete Typer, og samle designarbeidet hos ett byrå, sier Monica H. Langen som er kommunikasjonsrådgiver hos Kulturminnefondet.

Meteorologisk institutt er et ledende internasjonalt kompetansemiljø, som varsler været, overvåker klimaet og driver forskning. Instituttet utvikler og leverer en lang rekke nyttige tjenester, til eksempelvis beredskapsetaten og andre samfunnsinstanser.

– Vi gratulerer med rammeavtalen og ser fram til å samarbeide om vår visuelle formidling, sier kommunikasjonssjef Magne Velle ved Meteorologisk institutt.

Powered by Labrador CMS