Mathias Nordlien, kommunikasjonsrådgiver i Hæhre Entreprenør.

Mathias er ny kom-rådgiver i Hæhre Entreprenør

– Når stillingsannonsen kom, måtte jeg bare søke.

Publisert Sist oppdatert

Mathias Nordlien har en bachelorgrad i visuell kommunikasjon fra Universitetet i Sør-Øst Norge, og er i gang med en masteroppgave i markedsføringsledelse.

Nå har han fått jobb som kommunikasjonsrådgiver i Hæhre Entreprenør.

– Gjennom studiene har jeg alltid hatt ett ønske og en drøm om å bli kommunikasjonsrådgiver, så når stillingsannonsen kom måtte jeg bare søke, skriver han i en e-post til KOM24. 

24-åringen kommer opprinnelig fra Vinstra i Gudbrandsdalen, men er bosatt i Oslo.

Nordlien ser fram til å få muligheten til å lære mye og utvikle seg profesjonelt i sin nye stilling.

Han skriver videre at han alltid hatt mange i nær relasjon som har jobbet i bygg og anleggs-bransjen, at han har et godt inntrykk av Hæhre som arbeidsplass.

– Kombinasjonen av arbeidsoppgavene som denne rollen innebærer, sammen med mitt personlige ønske om å bli en del av Hæhre, var det som virkelig tiltalte meg ved denne muligheten. I rollen som kommunikasjonsrådgiver kan jeg få bruke min tverrfaglige kompetanse fra studiene, hvor jeg får jobbet både kreativt og strategisk.

I starten har han hatt som mål å bygge sterke relasjoner med alle menneskene som jobber i Hæhre. Dette innebærer å besøke pågående prosjekter og delta på arrangementer for å forstå organisasjonen og bli kjent med menneskene. 

– Det å skape gode relasjoner er helt avgjørende, lære å kjenne de man skal kommunisere med. Som person er jeg svært glad i mennesker og jeg ser frem til å bli kjent med alle i bedriften. Sammen med kommunikasjonsteamet skal jeg være med å bidra til en tydelig og engasjerende kommunikasjon, både internt og eksternt.

Powered by Labrador CMS