– I utviklingen av konseptet ønsket vi å ta dette på alvor, og bestemte oss for rett og slett å se Peugeot som kunst. Dette ble selve rammen for hele kampanjen.

Geelmuyden Kiese har laget kunst for Peugeot

Rammet inn konseptet «Kunsten å se fremover».

Publisert

Peugeots merkevareløft «Kraften i karisma», skal prege alt Peugeot gjør - også i kommunikasjonen. Fredag lanserer bilprodusenten sin nye merkevarekampanje og benytter anledningen til å rette blikket mot fremtiden.

– Neste år vil være et svært spennende år for Peugeot, og vi ønsker å benytte avslutningen på 2022 til å se fremover mot neste år. 2023 vil være året hvor Peugeot lanserer en rekke nye elektriske modeller tilpasset norske behov og målgrupper, sier markedssjef i Peugeot, Stine Fratras, i en pressemelding.

Det er Geelmuyden Kiese som har utviklet Peugeots nye konsept og merkevarekampanje.

– Peugeots merkevareløfte forplikter. Vi har valgt å løfte blikket på Peugeots vegne, og utviklet et konsept vi har valgt å kalle «Kunsten å se fremover». Vi mener dette sammenfatter og forener alt Peugeot står for på en god måte, sier kundeansvarlig Pål Drage, i Geelmuyden Kiese.

«Kunsten å se fremover» peker på den designmessige kraften, fremtidsoptimismen og innovasjonskraften som preger Peugeot. Spesielt med tanke på neste år, som Peugeot internasjonalt omtaler som «Our electric year».

GKs kreative team har utviklet «Kunsten å se fremover», for Peugeot.

– I utviklingen av konseptet ønsket vi å ta dette på alvor, og bestemte oss for rett og slett å se Peugeot som kunst. Dette ble selve rammen for hele kampanjen, sier kreativt team Trygve A. Tønnessen og Ole Henrik Stubberud i Geelmuyden Kiese.

I tillegg til kampanjen som vil gå som en kunstutstilling i tradisjonelle kanaler, har Peugeot også fått kunstneren Lars Gangdal, til å tolke «Kunsten å se fremover». Kunstverket blir vist frem i ulike flater og på vernissage sentralt i Oslo, og i dette arbeidet har det vært et veldig godt lagspill mellom Geelmuyden Kiese, Starcom og Peugeot, avslutter Pål Drage.


Powered by Labrador CMS