Kjetil Knutsen er ansatt som ny leder for salg og samarbeid i Ski-VM i Trondheim 2025
Kjetil Knutsen er ansatt som ny leder for salg og samarbeid i Ski-VM i Trondheim 2025

Kjetil Knutsen blir leder for salg og samarbeid i Ski-VM Trondheim 2025

Også Joachim Nystad fra Norges Skiforbund blir en del av VM-organisasjonen.

Publisert Sist oppdatert

Kjetil Knutsen er ansatt som ny leder for salg og samarbeid i Ski-VM i Trondheim 2025. 

Han kommer fra SpareBank 1 SMN, der han det siste året har ledet bankens 200 års-jubileum. 

Også Joachim Nystad fra Norges Skiforbund blir en del av VM-organisasjonen. Han skal lede avdelingen for partnere og produkter, og har lang erfaring fra tilsvarende arbeid i Skiforbundet.

Det melder Ski-VM i en pressemelding sendt ut via NPG Sport & Communications.

– Kjetil og Joachim er et viktig tilskudd til organisasjonen. Vi er allerede i mål med flere viktige sponsor- og partnersalg. Kjetil og Joachim vil styrke dette arbeidet ytterligere, sier Haakon Jensen, markedssjef for Ski-VM Trondheim 2025 i pressemeldingen.

Det var over 50 søkere til de to stillingene.

– Vi merker at det er økende interesse for mesterskapet og det vi gjør. Og forventer at denne interessen vil ta seg opp ytterligere under prøve-VM i Granåsen i desember, sier Jensen.

Han sier de er spesielt opptatt av å få med seg samarbeidspartnere som kan bidra til at VM i Trondheim både blir en folkefest.

Kjetil Knutsen har de siste elleve årene vært ansatt i SpareBank 1, hvor han har vært markedssjef i EiendomsMegler 1 Midt-Norge og leder for merkevare i konsernet. 

– Man takker ikke nei til å bli med å lage tiårets største folkefest. Dette er en mulighet som dukker opp bare en gang i løpet av en karriere, og som jeg bare måtte ta, sier Knutsen i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS