Mestvinnende byrå under SRF KUBEN ble Reklamekollektivet: På dette bildet ser du konferansier Thomas Teige til venstre, Thomas Dahl Birkeland i Reklamekollektivet som har mottatt en av byråets seks priser og prisutdeler Jon Arild Hellebust KPMG til høyre.

Reklamekollektivet ble den store vinneren av SRF KUBEN

Fredag kåret Salgs- og reklameforeningen i Bergen (SRF) de beste kreative arbeidene som er laget i Bergensområdet.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Rett før helgen gikk SRF KUBEN av stabelen. Dette er 14. året på rad at Salgs- og Reklameforeningen i Bergen (SRF) har kåret de beste kreative arbeidene som er laget i Bergensområdet.

I en pressemelding fra foreningen opplyses det om at det i år var Reklamekollektivet som ble den store vinneren. Byrået tok med seg hele seks kuber hjem for arbeid gjort for Sbanken, Cutters, Konow og Vestkanten Storsenter.

Samtidig stakk Haltenbanken av med to priser der kundene var Stiftelsen Museum Vest/Lerøy Vest og Bergen Offentlige Bibliotek. Samme antall kuber ble det på Netlife Bergen, for kunden Norad.

Folkets pris gikk til Mox Media for sin film til Bergens 950-årsjubileum. Øvrige vinnere med en kube hver ble These Ways for kunde RBUP, Apparat for kunde MER Records og Knowit med sin Bookit-løsning.

I student-kategorien gjorde Julian Schlicht et godt inntrykk på juryen, og ble belønnet med en kube for sitt arbeid Polarised Reality.

– På tross av halvannet år med restriksjoner og hjemmekontor for mange, har det ikke gått ut over nivået på de kreative arbeidene i Bergen, det er imponerende å se hvordan byråene har klart å omstille seg i en krevende tid. Vi ønsker også å rette en stor takk til juryen som har lagt ned et kjempearbeid, i en spesielt krevende tid, sier Mariell Gjerløw Sæternes daglig leder i Salgs- og Reklameforeningen i meldingen.

Prisutdelingen var fysisk, men under strenge smitteverntiltak.

Juryen for «SRF KUBEN 2021» bestod av juryleder Kristina Renberg rådgiver – merkevare og kommunikasjon Stavanger kommune, Thorbjørn Naug fra Good Morning Naug, Stine Jarl Andersen fra Try Opt, Mona Torgersen fra Tante Randi Reklamebyrå og kunderepresentant Marvel Skreien Stigen Isbjørn Is.

Powered by Labrador CMS