Vibeke Lund Pettersen er ansatt som kommunikasjonsrådgiver i HI i nord.

Vibeke (41) er ny kommunikasjonsrådgiver for Havforskningsinstituttet

Hun danket ut 48 andre søkere.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Vibeke Lund Pettersen er ansatt som kommunikasjonsrådgiver ved Havforskningsinstituttet (HI) i Tromsø.

48 personer søkte på den faste stillingen, men det var Lund Pettersen som trakk det lengste strået. Hun kommer fra stillingen som kommunikasjonssjef ved Senter for klinisk dokumentasjon og evaluering, Helse Nord RHF, der hun har vært siden 2014.

– Jeg var egentlig ikke aktivt ute på arbeidsmarkeder, men da jeg så Havforskningsinstituttets utlysning klarte jeg ikke dy meg, sier Lund Pettersen og legger til:

– Havforskningsinstituttet er en viktig institusjon som står sterkt i Nord-Norge, og jobben byr på mange spennende oppgaver. Samtidig er HI virkelig gode på kommunikasjon, så jeg gleder meg til å bli en del av teamet. Jeg har stor respekt og mye kjærlighet for havet, og da er jo dette drømmejobben!

Tidligere har Lund Pettersen vært reporter og programleder i NRK Troms og Finnmark. Hun er utdannet journalist fra Bodø og har i tillegg mastergrad i sosiologi.

Kommunikasjonsdirektør Marie Hauge gleder seg over den nye ansettelsen.

– Vi er veldig fornøyd med – og stolt over – å få en så erfaren og dyktig kommunikatør med oss på laget, sier Hauge i meldingen.

Lund Pettersen blir en del av større kommunikasjonsavdeling med 14 ansatte, men den eneste i sitt fag på HI sin avdeling i Tromsø.

– Nordområdene er viktige for Havforskningsinstituttet , så det blir et løft at vi nå får på plass en kommunikasjonsrådgiver i Tromsø igjen, avslutter Hauge.

Powered by Labrador CMS