Marie Hauge får fast stilling som kommunikasjonsdirektør i Havforskningsinstituttet.

Hun er ny kommunikasjonsdirektør i Havforskningsinstituttet

– Jeg har vanskelig for å se for meg en mer spennende og givende kommunikasjonsdirektørstilling, sier Marie Hauge.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Marie Hauge (52) fra Os i Vestland får jobben fast etter å ha fungert i stillingen i to omganger, opplyses det om på Havforskningsinstituttets nettsider.

Hauge har jobbet ved HI i 11 år, og stod klar til opprykk da tidligere kommunikasjonsdirektør Torny Aarbakke fikk jobb i Skatteetaten tidligere i høst. Også høusten 2018 fungerte Hauge en periode som kommunikasjonsdirektør.

Da stillingen ble utlyst fikk hun konkurranse fra 29 andre søkere, står det.

Marie Hauge sier hun er glad og stolt over å få tillit i en organisasjon som har så «tydelige mål og klare ambisjoner om å gjøre en forskjell».

– På Havforskingsinstituttet står samfunnsaktuelle spørsmål på agendaen hver dag – både for havnasjonen Noreg og i et internasjonalt perspektiv. Vi har over 1000 engasjerte og dyktige ansatte fra Tromsø i nord til Flødevigen i sør. Jeg har vanskelig for å se for meg en mer spennende og givende kommunikasjonsdirektørstilling, sier Hauge.

Direktør ved Havforskingsinstituttet Sissel Sissel Rogne gleder seg over den nye kommunikasjonsdirektøren.

– En av de viktigste kommunikasjonsjobbene på Vestlandet er nå opptatt, sier Rogne og legger til at det er hyggelig at den nye kommunikasjonsdirektøren er fra egne rekker.

Powered by Labrador CMS