Hill+Knowlton flytter inn i nye lokaler og vraker Gambit-navnet. Henrik Halvorsen.
Hill+Knowlton flytter inn i nye lokaler og vraker Gambit-navnet. Henrik Halvorsen.

Henrik Halvorsen forlater Hill+Knowlton

Kommunikasjonsbyrået Hill+Knowlton Norge starter jakten på ny leder.

Publisert Sist oppdatert

- Jeg har hatt en fantastisk reise i selskapet, og jobbet med flotte ansatte og svært mange kunder gjennom årenes løp. Etter å ha landet flere interne prosesser har jeg nå kommet frem til at jeg ønsker å prøve noe nytt. Etter mange år som leder i Nord Europa og de siste syv år som leder i Norden og Norge, tror jeg også at selskapet vil ha godt av en ny leder som kan fortsette å utvikle H+Ks ledende norske og internasjonale rådgivningsposisjon i Norge, sier Halvorsen i en pressemelding.

I løpet av den siste tiden har selskapet, som frem til mars i år het Gambit H+K, skiftet navn til Hill+Knowlton, flyttet inn i nye lokaler i Via Vika og lansert en ny strategi som knytter seg enda sterkere til den internasjonale virksomheten.

- Det er trist at Henrik nå velger å slutte som administrerende direktør i Hill+Knowlton Norge. Vi har full forståelse for at han ønsker å gjøre noe annet i sitt yrkesliv etter å ha vært ansatt i mange forskjellige roller i selskapet i over 26 år, sier styreleder for H+K Norge Rune Wilhelmsen.

Selskapet har igangsatt prosessen med å finne en ny leder til H+K Norge som er et av de største kontorene for Hill+Knowlton i Europa.

- H+K Norge har kontor i både Oslo og Stavanger, og er et av de få internasjonale kommunikasjonsbyråene i Norge med over 80 kontorer over hele verden. Vi er sikre på at vi skal finne en ny leder som kan utvikle byrået videre, sier Rune Wilhelmsen.

Powered by Labrador CMS