Partnere og gründere Rebecca Goodchild og Henrik Juel Teige sammen med nyansatt rådgiver Jennifer Bråthen i midten.
Partnere og gründere Rebecca Goodchild og Henrik Juel Teige sammen med nyansatt rådgiver Jennifer Bråthen i midten.

PR-byrået Teige Goodchild utvider med ny rådgiver

Samtidig melder det ferske byrået om at de nå skal spisse sin posisjon.

Publisert

PR-byrået Teige Goodchild har ansatt Jennifer Bråthen som ny rådgiver, opplyses det om i en pressemelding.

Teige Goodchild ble startet i september 2019 av de to tidligere JCPR-kollegaene Henrik Juel Teige og Rebecca Goodchild. Den nye rådgiveren er derfor deres første ansettelse.

Bråthen har fem års bakgrunn som journalist i VG og kommer sist fra en stilling som informasjonssjef i Visit Denmark.

- Jeg har lenge tenkt at det hadde vært spennende å prøve meg på byråsiden av PR-bransjen, og ble veldig inspirert av Teige Goodchilds profil. Et lite og uavhengig byrå med spennende kunder, fokus på tette kunderelasjoner og raske prosesser passer meg bra, sier den nyansatte rådgiveren i meldingen.

I samme melding melder byråer om at de nå skal spisses sin posisjon videre som et såkalt boutique-byrå. Ifølge Goodchild betyr det at de skal bli et tydeligere alternativ til store byråer.

- Hos oss vektlegges personlig oppfølging av hver kunde, fra første møte til uttak av idé, kampanje eller strategi. Vi fungerer i større grad som partnere, noe vi opplever er mer effektivt og lønnsomt for kundene. Vi er små, raske og eid av oss selv, dermed kan vi være mer konkurransedyktige når det kommer til pris, sett opp mot de større byråene, sier Goodchild.

Powered by Labrador CMS