– Jeg er brennende opptatt av å skape et rausere samfunn med plass til alle uavhengig av tro, kjønn, kultur, nasjonalitet og legning!
– Jeg er brennende opptatt av å skape et rausere samfunn med plass til alle uavhengig av tro, kjønn, kultur, nasjonalitet og legning!

Tore Petterson blir kommunikasjons­rådgiver for Humanistene

Publisert Sist oppdatert

– Jeg er brennende opptatt av å skape et rausere samfunn med plass til alle uavhengig av tro, kjønn, kultur, nasjonalitet og legning!, sier Tore Petterson i en pressemelding.

Han begynner nå i stillingen som seniorrådgiver innenfor kommunikasjon og formidling i Humanistene.

– Min egen historie har vært preget av frykt, mobbing og voksnes ansvarsfraskrivelse, noe jeg har greid å snu til et stødig fundament for meg selv, sier han i pressemeldingen.

Petterson har de siste årene blant annet vært foredragsholder om mobbing, egenverdi, det å ta gode valg for seg selv og hvordan skolesystemet kan håndtere elever og ansatte i vanskelige situasjoner.

– Vi i Humanistene tror at raushet er en viktig verdi for å skape et bedre samfunn. Samtidig som vi tenker at det er for mange svar og for få spørsmål i verden, har vi har et klart og tydelig verdimessig ståsted som respekterer og anerkjenner at vårt egenverd er lik selv om vi som individer kan være relativt forskjellige, sier generalsekretær Børre Sørdahl i Humanistene.

Powered by Labrador CMS