Norsk Sykepleierforbund styrker kommunikasjonsavdelingen og har nå rekruttert Ida Spjelkavik, Kristina Storeng og Marianne Haagensen Øien .
Norsk Sykepleierforbund styrker kommunikasjonsavdelingen og har nå rekruttert Ida Spjelkavik, Kristina Storeng og Marianne Haagensen Øien .

Styrker kommunikasjonslaget med tre nye ansettelser

Henter fra Dinamo, Finansdepartementet og Nord Universitet.

Publisert Sist oppdatert

Norsk Sykepleierforbund styrker kommunikasjonsavdelingen og har nå rekruttert ny assisterende kommunikasjonssjef og to spesialrådgivere fra Dinamo, Finansdepartementet og Nord Universitet, opplyses det om i en pressemelding.

– Vi fikk utrolig mange sterke søkere til disse stillingene og er godt fornøyd både med de tre vi har rekruttert hver og en, men også sammensetningen av laget. Vi har dyktige folk på plass fra før og store ambisjoner. NSF vil satse videre på å bygge opp kommunikasjonsarbeidet som en viktig premissleverandør både innenfor norsk samfunns,- arbeidslivs- og helsepolitikk. Med våre 122 000 medlemmer er vi landets fjerde største fagforbund, og med det følger et ansvar om å være en tydelig aktør som får både synlighet og gjennomslag, sier kommunikasjonssjef Tore Bollingmo i meldingen.

Forlater byråbransjen

Ida Spjelkavik (35) blir ny assisterende kommunikasjonssjef i NSF. Hun kommer fra stilling som seniorrådgiver i Dinamo, en stilling hun har hatt siden høsten 2017.

Tidligere har Spjelkavik omfattende organisasjons- og kommunikasjonserfaring fra blant annet Arbeiderpartiet, AUF, Zero og Norsk Folkehjelp. Hun har også bakgrunn som journalist i NRK, og en master i kommunikasjon og statsvitenskap fra Goldsmiths, University of London.

Spesialrådgivere

Kristina Storeng (37) kommer fra stilling som seniorrådgiver i kommunikasjonsenheten i Finansdepartementet. Hun har vært i SSB og senere Finansdepartementet siden 2013 og har også fungert som kommunikasjonssjef i departementet i løpet av denne perioden.

Storeng har blant annet tidligere jobbet som journalist i Dagsavisen. Hun er journalistutdannet fra OsloMet og har i tillegg en bachelorgrad i fransk språk og kultur fra University of London Institute i Paris.

Marianne Haagensen Øien (39) er utdannet sykepleier og har en bred organisasjons- og kommunikasjonserfaring blant annet fra NSF, Arbeiderpartiet og AUF.

Hun har mange års erfaring som anestesisykepleier og foreleser ved Nord Universitet i master i klinisk sykepleie med spesialisering i anestesisykepleie. Haagensen Øien har tidligere vikariert i NSF sin kommunikasjonsavdeling og står bak en av landets mest populære sykepleierblogger – mariannestesi.

Haagensen Øien har allerede tiltrådt mens de to andre kommer i løpet av sommeren, opplyses det om.

Powered by Labrador CMS