Leder for TRY Innhold, Lene Vintervoll, sammen med nyansatt innholdsredaktør Jonas Sverrisson Rasch.
Leder for TRY Innhold, Lene Vintervoll, sammen med nyansatt innholdsredaktør Jonas Sverrisson Rasch.

Ny innholdsredaktør til TRY Innhold: – Drømmejobben

Jonas Sverrisson Rasch går fra RED til TRY Innhold.

Publisert Sist oppdatert

TRY-huset henter Jonas Sverrisson Rasch fra RED dentsu X, opplyses det om i en pressemelding.

Rasch har tidligere jobbet som journalist i Dagbladets nyhetsredaksjon. Han kommer fra mediebyrået RED dentsu X, der han har jobbet med innhold og digitale strategier.

I TRY blir han innholdsredaktør og rådgiver.

- Dette er drømmejobben i et byrå som jeg har beundret fra utsiden, så jeg gleder meg veldig til å jobbe med spennende kunder og dyktige folk. Jeg har latt meg imponere veldig over veksten innen innhold og strategisk rådgivning, og har bare blitt mer imponert nå som jeg har blitt kjent med resten av TRY-huset. Her leveres det en utrolig stor bredde til kundene, fortsetter han.

Leder for TRY Innhold, Lene Vintervoll, er glad for å få han med på laget.

- Vi opplever stor etterspørsel etter godt innhold fra våre kunder, og merker effekten av at stadig flere har fått øynene opp for kvalitetsinnhold i både egne og betalte flater, sier Vintervoll i meldingen. Hun viser til ANFOs ferske rapport om at norske annonsører bruker stadig mer på innholdsmarkedsføring.

- Vi er veldig glade for å få Jonas på laget. Hans brede erfaring med blant annet finans, bærekraft, reiseliv, retail, ernæring og forsvarssektoren gjør at han har en verdifull kompetanse som flere av våre kunder etterspør, sier Vintervoll.

Powered by Labrador CMS