Jonas Williksen (t.h) er ansatt som ny markeds- og kommunikasjonsansvarlig i Namdalskysten næringsforening (NKNF). Her sammen med daglig leder Lars Fredrik Mørch.

Namdalskysten næringsforening har hentet Jonas Williksen

– Vi ser at oppgavene i næringsforeningen vokser, og med denne ansettelsen styrker vi vår kapasitet betydelig, sier daglig leder.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

– Å få Jonas med på laget er svært gledelig på mange måter. Han tar med seg god kompetanse og ikke minst en personlighet som blir et viktig og godt tilskudd til næringsforeningen, forteller daglig leder i Namdalskysten næringsforening (NKNF), Lars Fredrik Mørch i en pressemelding fra hjemmesiden, i forbindelse med at NKNF har ansatt Jonas Williksen som ny markeds- og kommunikasjonsansvarlig.

Williksen skal blant annet bidra til økt aktivitet for medlemmene i Namdalskysten næringsforening, tilrettelegge for møteplasser for næringslivet og ha løpende medlemskontakt med næringsforeningens medlemmer.

– Vi ser at oppgavene i næringsforeningen vokser, og med denne ansettelsen styrker vi vår kapasitet betydelig, blant annet opp mot planlegging og gjennomføring av arrangementer og prosjekter, sier Mørch.

Williksen har en master i pedagogikk fra Universitetet i Tromsø og har jobbet som miljøterapeut nå sist. Han er opprinnelig fra Nærøysund, og flyttet tilbake med familien sin etter flere år, og gleder seg til å komme i gang.

– Både regionen og næringslivet her er veldig spennende, og i en rivende utvikling. Det gleder jeg meg virkelig til å bli en del av.

Powered by Labrador CMS