Storm Samfunn skal ledes av Julie Remen Midtgarden (36) og Zaineb Al-Samarai (33).
Storm Samfunn skal ledes av Julie Remen Midtgarden (36) og Zaineb Al-Samarai (33).

Stordalen starter enda et PR-byrå

Skal ledes av Julie Remen Midtgarden og Zaineb Al-Samarai.

Publisert Sist oppdatert

Julie Remen Midtgarden (36) og Zaineb Al-Samarai (33) skal lede Petter Stordalen-eide Storm Communications nye pr-satsing: Storm Samfunn.

Det skriver Dagens Næringsliv torsdag.

– Vi snakket tidlig om å lage noe innen samfunnskontakt og politikk, og da var Per og Marius tidlig ute og nevnte disse to. I dag står vi her og de har kommet til oss. For meg er de det fremtidens Norge er: Unge, dyktige, fremgangsrike, og ikke overraskende, de er kvinner, sier investor i Storm Communications, Petter Stordalen til avisen.

Fra venstre: Zaineb Al-Samarai i Storm Samfunn, Per Valebrokk i Storm Communications, Julie Remen Midtgarden i Storm Samfunn og Marius Parmann i Storm Communications.
Fra venstre: Zaineb Al-Samarai i Storm Samfunn, Per Valebrokk i Storm Communications, Julie Remen Midtgarden i Storm Samfunn og Marius Parmann i Storm Communications.

Lobby-byrå

Storm Samfunn blir et søsterselskap av Storm Communications.

Storm Communications, som ledes av daglig leder Marius Parmann og styreleder Per Valebrokk, har de siste årene har jobbet med selskapskommunikasjon, finansiell kommunikasjon og krisekommunikasjon. Planen er at Storm Samfunn skal jobbe med samfunns- og myndighetskontakt.

Midtgarden og Al-Samarai har begge erfaring fra politikken. Midtgarden kommer fra Høyre, og har vært statssekretær for daværende kunnskapsminister Jan Tore Sanner, politisk rådgiver for daværende arbeidsminister Anniken Hauglie og kommunikasjonsrådgiver for Høyres stortingsgruppe.

Al-Samarai er utdannet jurist og har tidligere vært vararepresentant for Arbeiderpartiet på Stortinget. Begge har vært byrådssekretærer i Oslo, men da for hvert sitt byråd.

De har begge og tidligere erfaring fra byråer som Burson-Marsteller, First House, Zynk og Rud Pedersen.

Felles kunder

Midtgarden og Al-Samarai har allerede forberedt oppstarten av Storm Samfunn i et par måneder.

– Det er kjempegøy at denne satsingen har blitt så godt mottatt hos kundene allerede før vi har rukket å lansere det nye selskapet. Vi har hatt mye å gjøre for Storms eksisterende kunder, men har også fått nye kunder med behov for politisk rådgivning, sier Midtgarden i en pressemelding torsdag.

Storm Communications og Storm Samfunn vil jobbe tett på felles kunder, men skal samtidig utvikles innen sine nisjeområder. Hovedeier i de to selskapene blir Storm Holdings, der Petter Stordalen, Marius Parmann og Per Valebrokk er eiere. Selskapet er også hovedeier i teknologiselskapet Storm 121.

I likhet med Storm Communications, skal også Storm Samfunn ha åpne kundelister.

- Åpenhet er en grunnleggende verdi for oss, og vi tror det vil tiltrekke de beste rådgiverne og kundene. Vi ønsker å bli det beste miljøet innen politikk og samfunnskontakt, sier Al-Samarai i en pressemelding.

Powered by Labrador CMS