Hekkeløper Karsten Warholm har inngått en sponsoravtale med Red Bull. Foto: Ørn E. Borgen / NTB

Inngår avtale med Red Bull

– Det eneste jeg kan si er at dette er en stor personlig samarbeidsavtale for meg, sier Warholm.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Karsten Warholm (24) har skrevet under en samarbeidsavtale med energidrikk-merket Red Bull, opplyses det om i en pressemelding.

– Dette er en avtale som gir spennende muligheter som jeg ikke har hatt tidligere, sier friidrettsøveren i meldingen.

Av andre norske utøvere har Red Bull aktive utøvere som Henrik Kristoffersen (alpint), Nora Mørk (håndball), Kjetil Borch (roing), Kristian Blummenfelt (triatlon), Anders Berntsen Mol og Christian S. Sørum (sandvolleyball), Dennis Hauger (formula racing) og Marcus Kleveland (snowboard) med flere i sitt team.

– Det er selvsagt hyggelig å komme inn i et så godt selskap av verdenstopper, også norske verdenstopper i sine disipliner. Dette er en reise som jeg gleder meg til, sier Warholm.

Han kommer til å bruke Red Bull-logo på hodeplagg og konkurransedrakt når det er naturlig og i tråd med gjeldende regelverk.

Hvor mye penger som vil tjenes på denne avtalen ønsker han ikke snakke om.

Penger ønsker jeg ikke å snakke om. Dette er en sak mellom partene i avtalen. Det eneste jeg kan si er at dette er en stor personlig samarbeidsavtale for meg. Utover det vil jeg ikke kommentere den saken. Ferdig snakka, sier Karsten Warholm.

Hekkeløperen fra Ulsteinvik forteller i meningen at han mener ed Bull passer godt inn i hans portefølje av sponsorer, og at avtalen vil gjøre det lettere for ham, både med tanke på trening og konkurranser.

Kommunikasjonssjef Thea Moen i Red Bull er fornøyd med samarbeidet.

– Karsten Warholm er en ener både på og utenfor friidrettsbanen, og han er en nasjonalhelt som vi gleder oss til å gi vinger på karriereveien mot nye store idrettsøyeblikk, sier Moen.

Norges Friidrettsforbund har godkjent denne avtalen som en personlig avtale.

Powered by Labrador CMS