Pia Notanes Brandal tar en bachelor i PR og strategisk kommunikasjon ved Høyskolen Kristiania, Oslo.

#Kommunikasjonsstudenten

Pia vil jobbe med sosiale medier og lar seg inspirere av Martine Halvorsen

– Hun er utrolig inspirerende og bra.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

I spalten #Kommunikasjonsstudenten ønsker KOM24 å sette fokus på studentene, og bransjens framtidige ansatte. I spalten får de fortelle om alt fra hvorfor de har valgt sin studieretning til hvilke forventninger og tanker de har om bransjen de er på vei inn i.

I dag kan du bli litt bedre kjent med Pia Notanes Brandal som tar en bachelor i PR og strategisk kommunikasjon ved Høyskolen Kristiania i Oslo.

– Hvorfor valgte du akkurat dette studiet?

– Siden jeg var liten har jeg alltid villet jobbe med mennesker og de siste årene har jeg blitt svært interessert i kommunikasjonsdelen, spesielt i sosiale medier. Jeg syntes det var interessant å se hvordan mennesker som hadde en plattform kommuniserte til publikummet sitt, og noe som virkelig interesserer meg er hvordan de kommuniserer for å skape endring og sette lys på viktige temaer som ikke blir snakket om så mye som de burde. Jeg vil kunne jobbe med noe som kan gjøre nettopp dette, og det var hovedgrunnen til at jeg valgte PR og strategisk kommunikasjon.

– Har du en deltidsjobb/jobb ved siden av studiet?

– Ikke for øyeblikket, men jeg leter.

– Hva tenker du om jobbmulighetene som finnes i kommunikasjonsbransjen?

– Det er så mange muligheter og det synes jeg er så moro! Jeg merker bare i klassen min at det er mange forskjellige interesser, mål, synspunkter o.l og det er motiverende og interessant. Det er virkelig noe for alle etter studiet.

– Hvorfor er kommunikasjon viktig for deg?

– Kommunikasjon er viktig for meg fordi det gjør at jeg får høre, lese og se andre synspunkter, tanker og budskap. I tillegg får jeg spre mine synspunkter, tanker, budskap og sette lys på temaer jeg mener er viktige. Dette mener jeg er med på å hjelpe andre som for eksempel føler seg alene med tankene sine, situasjonen sin og lignende, noe som er svært viktig for meg.

– Har du et forbilde/inspirasjonskilde i bransjen?

– Martine Halvorsen. Hun er en influenser som nesten hver dag bruker plattformen sin til alt jeg har nevnt i spørsmålet ovenfor, det er utrolig inspirerende og bra.

– Hva tenker du er viktig for å kommunisere godt?

– Jeg tenker det er viktig å ha tydelige synspunkter, gjøre det så enkelt som mulig i tillegg til å være ærlig, ha god kunnskap om det du kommuniserer og være troverdig.

Powered by Labrador CMS