Kristin Krogsrud blir ny sjef for myndighetskontakt og kommunikasjon i Roche
Kristin Krogsrud blir ny sjef for myndighetskontakt og kommunikasjon i Roche

Kristin Krogsrud blir ny sjef for myndighetskontakt og kommunikasjon i Roche

Går rett inn i stillingen etter intern ansettelse.

Publisert Sist oppdatert

– Roche er et av verdens største bioteknologiselskap, med en bred portefølje av både diagnostikk og avanserte legemidler samlet under samme tak. Dette gjør oss til en interessant partner for norske myndigheter, både med tanke på hvordan man kan bringe nye løsninger raskt ut til norske pasienter, og hvordan man bør tilrettelegge for utvikling av norsk helseindustri slik regjeringen ønsker med sitt nye veikart. Jeg ser veldig frem til å lede vårt arbeid på dette området fremover, sier Krogsrud i en pressemelding fra Roche.

Krogsrud har jobbet i legemiddelselskapet i åtte år, og har hatt flere ledende stillinger innen ulike virksomhetsområder, senest som Head of strategic partnerships, hvor hun blant annet har bidratt til å utvikle CONNECT, et offentlig-privat konsortium som jobber med implementering av persontilpasset kreftbehandling i Norge. 

Nå skal hun lede arbeidet med myndighetskontakt og kommunikasjon i Roche. 

Roche sier i pressenmeldingen at de ønsker å være aktivt med å forme det norske helsesystemet i årene som kommer, ifølge Martin Haswell, administrerende direktør i Roche Norge AS. 

– Krogsrud ble valgt til stillingen på grunn av sin omfattende erfaring, sin lidenskap for offentlig-privat partnerskap og sitt engasjement for utvikling i samarbeid med helsesystemet, sier han og fortsetter: 

– Kristin tar fatt på rollen i en periode med store politiske omveltninger på legemiddelfeltet, og hvor vi må innovere og bedre kapasiteten i hele helsetjenesten. Kristin er løsningsorientert og vant til å jobbe med offentlig-privat samarbeid, og det er viktige egenskaper i dette arbeidet, sier Haswell. 

Powered by Labrador CMS