Kruse Larsen henter inn tidligere statssekretær og politiker

Veronica Isabel Pedersen og Jacob Mæhle er nye strategiske rådgivere, henholdsvis i Tronheim og i Oslo.

Publisert

Tidligere statssekretær Veronica Isabel Pedersen begynner ved kontoret i Trondheim - der Kruse Larsen skal styrke seg på bærekraft, mens siviløkonom og politiker Jacob Mæhle, skal jobbe i Oslo.

– Dette er rådgivere som har spisskompetanse på viktige områder for kundene våre, samtidig som begge har bred, relevant erfaring med politikk, strategi og kommunikasjon, sier styreleder i Kruse Larsen, Lisbeth Berg-Hansen i en pressemelding fredag.

Pause fra den politiske verden

Pedersen har tidligere vært statssekretær i Fiskeridepartementet og politisk rådgiver i Fremskrittspartiets stortingsgruppe. Hun er ansatt ved det relativt nystartede Trondheims kontoret til Kruse Larsen, der hun vil jobbe tett med blant andre Berg-Hansen og partner Bjarne Håkon Hanssen.

– Jeg har hatt en god pause fra den politiske verden, så nå er det godt å komme i gang igjen i et veldig interessant og oppdatert miljø. Jeg gleder meg til å få jobbe med kommunikasjon, strategi og det jeg alltid har vært aller mest opptatt av i politikken; Rammevilkårene for næringslivet.

Mæhle er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole i Bergen og har gjennom utdanningen fordypet seg i bærekraftsfaget. Han har i tillegg bakgrunn fra Høyre og Unge Høyre, hvor han har arbeidet som politisk rådgiver, hatt en rekke tillitsverv og sittet 8 år som bystyrerepresentant for Høyre i Bergen.

– Jeg er glad for å få bruke alle deler av utdanningen, kunnskapen og erfaringen min i arbeid som gjør en forskjell for kunder over hele Norge. Kruse Larsen har et unikt lag, som jeg gleder meg til å jobbe med.

Kruse Larsen omsatte for 46,3 millioner kroner i fjor for. Det var også det første fulle driftsåret for datterselskapet Pressure, som spesialiserer seg på digital politisk påvirkning og engasjementsdrevne kampanjer.

– Vi vokser i 2021 også, i takt med behovet til kundene våre, og har fortsatt plass til både flinke folk og interessante oppdrag. Jacob og Veronica har begge en helt spesiell kompetanse på politikk og hvordan den berører næringslivet, kanskje spesielt i Distrikts-Norge, sier daglig leder i Kruse Larsen, Jan-Erik Larsen.

Powered by Labrador CMS