Lars Kreken, CEO NoA Norge

Så mye gikk NoA-resultatene ned i 2023

Driftsresultatet gikk ned med 22 millioner kroner fra 2022.

Publisert Sist oppdatert

NoA (The North Alliance) offentliggjør i dag årsrapporten for 2023, og med det også tallene for NoA Norge. 

I sitt tiende leveår leverte NoA Norge en samlet byråinntekt på 668 millioner NOK, en økning på 0,4 prosent fra 2022. Driftsmarginen gikk noe ned, men endte på 12 prosent til tross for en noe mer utfordrende periode.

– Selv om 2023 har vært preget av flatere inntektsutvikling og nødvendige organisatoriske justeringer, har vi brukt denne tiden til å styrke våre eksisterende kunderelasjoner og bygge en solid organisasjon, sier Lars Kreken, CEO NoA Norge, i en pressemelding.

Et svakere marked har også påvirket NoAs selskaper innen kommunikasjon. 

Anorak har hatt fokus på en tydeligere posisjonering, og med ny leder på plass i 2023 og flere nye store kunder, har selskapet sett en sterk utvikling inn i 2024, står det i pressemeldingen.

NoA Consulting fortsatte sin positive utvikling fra tidligere år til tross for et utfordrende marked, med en vekst på 18 prosent. 

Scienta, Agitec og Unfold er selskapene i Norge som har levert høyest marginer i 2023, alle over 20 prosent, godt støttet av sterke posisjoner i sine områder.

Byrågruppen reduserte bemanningen sin med ti prosent i 2023.

– Vi er forberedt på et noe avventende marked, men allerede nå ser vi positiv utvikling. Som gruppe er vi klare til å ta veksten når den kommer og fortsette å levere stor verdi til Norges viktigste selskaper og merkevarer, avslutter Lars Kreken, CEO NoA Norge.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@kom24.no

Powered by Labrador CMS