Leder for produksjonsenheten i TRY Råd, Simen Aukland sammen med sin nye innholdsprodusent, Maren Kateraas.
Leder for produksjonsenheten i TRY Råd, Simen Aukland sammen med sin nye innholdsprodusent, Maren Kateraas.

Maren Kateraas har vært valgkampmedarbeider for Ecuadors tidligere president – Nå er hun ny innholdsprodusent i TRY

TRY styrker seg på innholdsproduksjon - får med seg Maren Kateraas som innholdsprodusent.

Publisert

– Kateraas har erfaring fra en kombinasjon av samfunnsengasjement, journalistikk og TV-produksjon som passer oss veldig bra. Vi lager ofte videoinnhold som belyser temaer innenfor bærekraft, teknologi eller samfunnsutvikling. Da er det viktig å ha folk med god innsikt og forståelse på disse områdene. Marens varierte bakgrunn passer oss helt perfekt for å løse flere slike oppdrag, sier leder for produksjonsenheten i TRY Råd, Simen Aukland i en pressemelding, mandag kveld.

Kateraas har en sjeldent variert bakgrunn som spenner fra å ha vært valgkampmedarbeider for Ecuadors tidligere president og ansatt i UNESCO, til å ha jobbet med regi og manus på flere norske TV-produksjoner.

Hun har og studert journalistikk i Volda og har en mastergrad i internasjonal utvikling fra King´s College London.

– Digitale flater har gjort at produksjon i form av film eller podkaster har blitt like viktig som tekst når man skal vekke oppmerksomhet rundt et samfunnsspørsmål eller forklare nye sammenhenger. Det å jobbe sammen med mange dyktige fagfolk og med produksjon for et så bredt spekter av aktører i samfunnet passer meg helt perfekt, sier Kateraas i pressemeldingen..

Powered by Labrador CMS