– De har et godt rykte her på vestlandet og er i vekst. Da jeg har jobbet med tekst og konsept en god stund, passet også stillingen midt i blinken for hva jeg ønsker å jobbe videre med, forteller Mariann Lunde.

Mariann har blitt en Sølvrev

Produksjonsselskapet Sølvrev i Bergen, er kjent for å ha fisker, hunder og gekkoer på kontoret. Det er heller ikke uvanlig å måtte hoppe fra Bryggen, eller tatovere firmalogoen på kroppen.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Etter nesten fire år som tekstforfatter i Something Good har Mariann Lunde tatt med seg samboer og flyttelasset tilbake til hjembyen Bergen.

– Etter to år i Oslo med koronarestriksjoner ble vi minnet på hva vi savnet og ønsket litt mer luft under vingene og nærhet til naturen. Ved å flytte tilbake til Bergen kan vi være nærmere familien min i Kvinnherad, bo litt bedre, og ha naturen tettere på, sier Lunde til KOM24.

Hopp fra Bryggen, om du ikke poster

I Something Good har hun jobbet med kunder som Human-Etisk Forbund, Boots Apotek, Norges Energi og Litago. Men nå var hun klar for å bli en del av gjengen i Sølvrev.

– Det er en veldig herlig gjeng som finner på mye rart, som å tatovere firmalogoen på kroppen. I tillegg er det en ambisiøs gjeng som er dyktige i faget sitt. En gjeng jeg har veldig lyst til å lære av.

Selskapet har levert gode resultater og har blitt kåret til gasellebedrift for tredje året på rad.

– De har et godt rykte her på vestlandet og er i vekst. Da jeg har jobbet med tekst og konsept en god stund, passet også stillingen midt i blinken for hva jeg ønsker å jobbe videre med. Det er heller ikke feil at det både er fisker, hunder og gekkoer på kontoret.

Sølvrev-kontoret har også en regel.

– Man må hoppe i havet, fra Bryggen, dersom man har glemt å poste innhold på LinkedIn en måned. Dette skal jeg prøve å unngå fram til det er varmt, så denne artikkelen blir mitt bidrag til mars.

– Lære mer av de beste

Lunde begynte som tekstforfatter og konseptutvikler 14. februar, og skriver blant annet tilbud, manus og jobber med produksjonsplaner.

– I tillegg skal jeg jobbe med konseptutvikling på prosjekter der hvor dette trengs, men også noe rådgiving på sikt.

Lunde har erfaring fra Geelmuyden Kiese og We Are Live, som henholdsvis intern og kreatør. I Something Good var hun ansatt som tekstforfatter og jobbet med tekst og konseptutvikling, slik hun også skal i Sølvrev.

Som tekstforfatter og konseptutvikler i reklamebyrå så har man jo ofte muligheten til å tenke litt friere i forhold til bredden i uttakene. Det kan nok bli litt nytt for meg å kun tenke film. Men det blir fint å være tettere på denne prosessen og lære mer av de beste.

Dette inkluderer «film-sjargongen».

– Den blir flittig brukt på kontoret, så jeg ser fram til å få en bedre forståelse for det tekniske, nå som jeg blir en del av produksjonen, og ikke lenger en kunde.

Powered by Labrador CMS