Zaineb Al-Samarai er blant landets mektigste under 40

Kommunikasjonsbransjen er representert på Kapital liste over de nye stjernene i norsk næringsliv.

Publisert

– For meg representerer Zaineb fremtidens Norge. Hun er dyktig, ambisiøs, tillitsvekkende og til tross for sine unge alder – svært erfaren innen politikk og kommunikasjon, sier Petter Stordalen til Kapital.

Den prestisjefylte listen «40 under 40» til næringslivsmagasinet Kapital ble presentert denne uken.

Listen inkluderer talenter fra en rekke ulike bransjer, og kommunikasjonsbransjen er i årets kåring representert ved Zaineb Al-Samarai fra Storm Samfunn og Ronald Griffin fra Seen – begge en del av familien av kommunikasjons- og teknologiselskap knyttet til Petter Stordalen.

Zaineb Al-Samarai (34) er seniorrådgiver og partner i Storm Samfunn. Hun har bakgrunn som Arbeiderpartiet-politiker og kommunikasjonsrådgiver, samt aktiv som styremedlem i Norges Idrettsforbund og Vålerenga Fotball. Hun har master i rettsvitenskap fra Universitetet i Oslo.

Ronald Griffin er gründer og CTO i SEEN (tidligere Storm 121). Selskapet han var med på å starte, leverer teknologi for datadrevet video og fikk Storm Communications inn på eiersiden i 2019.

– Petter Stordalens viktigste råd fra da vi startet Storm, var å finne de beste folka. Dette har vært det viktigste når vi har bygget et fantastisk lag i Storm Communications og Storm Samfunn, samt bidratt med å utvikle SEEN gjennom å vår rolle som eier. Det er veldig gøy og vi er veldig stolte at noen av våre talenter trekkes frem i Kapitals kåring. Det viser også at kommunikasjonsbransjen evner å tiltrekke seg flinke folk, sier Marius Parmann, byråleder i Storm Communications.

Powered by Labrador CMS