Det minste studioet i resepsjonsområdet, som egner seg til de mindre webinarene og produksjonene
Det minste studioet i resepsjonsområdet, som egner seg til de mindre webinarene og produksjonene

Storebrand bygger TV-studioer og satser på et helt nytt videoteam

Selskapet satser sterkt på visuell kommunikasjon.

Publisert

Vi ser et økt behov for videoproduksjon, i takt med digitaliseringen som har skutt fart under pandemien, sier markedsdirektør i Storebrand Camilla Haveland.

Finanskonsernet er i sluttfasen av byggingen av to toppmoderne studioer i lokalene på Lysaker.

Seriøs satsing

Vi har satt oss som mål å bygge et av Norges beste miljøer for merkevarebyggende og kommersiell video- og studioproduksjon. Visuell kommunikasjon er et kraftfullt virkemiddel for å komme nærmere kunden og nå kommersielle mål, sier Haveland.

Markedsdirektør i Storebrand Camilla Haveland
Markedsdirektør i Storebrand Camilla Haveland

Studioene blir ett ledd i en større satsning på video og visuell kommunikasjon, og inngår i kommunikasjonsmiksen. Denne satsningen skal styrke Storebrands evne til å lage engasjerende visuelt innhold som når frem til kunder, interessenter og egne medarbeidere.

– Det minste studioet er bygd i glass i resepsjonsområdet, og egner seg til de mindre webinarene og produksjonene. I tillegg er vi i gang med å bygge et større studio der vi har plass til programleder og flere gjester. Sistnevnte legger opp til flerkameraproduksjon og vil gi et gjennomført proft resultat, sier markedsdirektøren.

Kostnadseffektive produksjoner

Det lanseres ingen egen tv-kanal, men alt videoinnhold som lages, skal tilpasses de ulike målgruppene og gjøres tilgjengelig i digitale flater, som websider og sosiale medier.

Kommunikasjonsdirektør Margrethe Assev
Kommunikasjonsdirektør Margrethe Assev

– Noen filmer vil være åpne for alle gjennom våre sosiale medier, mens andre vil være tilgjengelig kun for utvalgte kundegrupper, interessenter eller samarbeidspartnere, sier kommunikasjonsdirektør Margrethe Assev.

Webinarer, livesendinger, konferanser og markedsrapporter er innhold som vil produseres i studioene. Kvartalsresultater og større møter med partnere og interessenter vil også prege sendingene.

– I tillegg ønsker vi å bruke studioene til interne arrangementer og allmøter. I fjor gjennomførte vi kundewebinarer med rundt 11.000 deltakere og arrangerte 10 digitale allmøter for våre ansatte. Med egne studioer og styrket intern kompetanse, blir vi i stand til å skalere ytterligere for å gjøre produksjonene langt mer kostnadseffektive.

Tre nye stillinger

Den nye satsingene krever også at Storebrand satser på et helt nytt videoteam.

– Vi regner med å gjøre svært mange interne og eksterne produksjoner i de nye studioene. Derfor styrker vi nå laget med tre nyopprettede stillinger, som skal hjelpe oss å nå målet om å levere engasjerende og profesjonelle produksjoner til kunder, interessenter og medarbeidere, sier Assev.

De er på utkikk etter en merkevareprodusent, en videoprodusent og en teknisk studioansvarlig.

I tillegg samles også all nåværende kompetanse på video og livesendinger i Storebrand, og Assev forteller at de gjennom det siste året har gjennomført et betydelig antall produksjoner. Denne satsingen skal profesjonalisere og øke antall produksjoner ytterligere.

Powered by Labrador CMS