Ida Solem startet, sammen med kollega Sara Strand, nylig opp innholdsbyrået «Takk for sist». Bli litt bedre kjent med Ida i denne påskepraten.

PÅSKEPRATEN:

Denne påsken får Ida kanskje gått på ski over Grønland

Hun kan også fortelle om da hun og kollegaen fikk en personlig hilsen fra Ola Conny kjent fra «Ullared».

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

KOM24 har stilt fem spørsmål til en rekke folk i kommunikasjonsbransjen om hva de skal gjøre denne påsken, hva de vil vil anbefale andre å kose seg med denne påsken og hva som er det morsomste de har opplevd på jobben.

I dag er det Ida Solem i byrået Takk for sist som svarer i påskepraten.

– Hva skal du gjøre denne påsken?

– Det avhenger selvfølgelig av hva regjeringen anbefaler. I og med at jeg bor på Tøyen ser det ut til at det blir hjemmepåske i år. Kanskje jeg endelig får gått på ski over Grønland.

– Hvilke medier/serier/podkaster/innhold vil du anbefale andre å konsumere i påsken?

– Utrolig vanskelig å velge bare én ting! Da må det i såfall bli podkasten «When We Were Kings». En svensk podkast hvor fotball-orakelet Erik Niva forteller deg alt du ikke visste at du ville vite om blant annet Togos fotballandslag på ca. tre timer. Eller, om Leicester City og villstyringen Jamie Vardy som har uttalt at han foretrekker snus og red bull før kamp og som ikke hadde spilt på et høyere nivå enn femtedivisjon før han signerte kontrakt med Leicester i Championship (1. divisjon) som 23-åring. Som historienerd og fotballentusiast er dette gull!

– Tine har fått kjeft etter at de i år har valgt å droppe påskekrimmen på melkekartongen, til fordel for et digitalt påskeunivers. Hva tenker du om det?

– Jeg forstår tankeprosessen som har blitt gjort i bakkant her, men jeg lener nok mot at de heller burde valgt en hybrid. Påskekrimmen på melkekartongen er en av få analoge samlingspunkt vi har igjen i dag og da synes jeg det er synd at man tvinger det over på noe digitalt. En melkekartong er en naturlig del av et frokostbord for mange, det er ikke mobiltelefonen.

– Jeg ser for meg foreldre som har kjempet en kamp om «mobilfri»-sone under frokosten som nå må krype til korset og invitere mobilen inn i nok en setting. Hva med å kjøre en kombo? Den tradisjonelle påskekrimmen på kartongen og et utvidet påskekrim-univers på mobil for de som tørster etter mer krim?

- Hva er det morsomste du har opplevd på jobb?

– Nå har Takk for sist bare vært i drift i 2,5 måned og det å starte for seg selv er jo morsomt i seg selv! Men, jeg tror det som tar kaka var da samboeren min hadde bestilt en Memmo fra Ola Conny i Ullared som gratulerte meg og min kollega Sara Strand med oppstart av bedrift. Snakkesalig fyr.

- Hvordan blir resten av kommunikasjonsåret?

– Resten av kommunikasjonsåret blir nok hektisk! Både for Takk for sist og for bransjen som sådan. Selv om vi nettopp har startet eget innholdsbyrå har vi fått en overveldende respons og mange spennende kunder allerede. Jeg tror kommunikasjonsåret 2021 også vil bli preget av en kombinasjon av pandemi (dessverre) og regjeringsvalg. Jeg vedder pengene mine på at minst én politiker vil måtte be om en uforbeholden unnskyldning innen året er omme.

Powered by Labrador CMS