Sara Stefansdottir.

Julepraten 2023:

Sara spiser rype til jul

– Selv om noen tradisjoner blir brutt i år, kan jeg ikke klage. 

Publisert

KOM24 har stilt sju spørsmål til en rekke folk i kommunikasjonsbransjen om året som har gått, og hva de gjør denne julen.

I dag er det rådgiver i Hekt, Sara Stefansdottir, som svarer i julepraten.

– Hva gjør du i julen?

– I år skal jeg faktisk feire jul i varmere strøk! Vi har blitt så mange i familien min at ingen orker å ha alle hjemme hos seg, så vi reiser 17 stykker på juleferie til Spania. Skikkelig chartertur og skikkelig Home Alone-familie.

– Hva står på middagsbordet på julaften?

– Vi har en tradisjon om å spise ryper på julaften. Det er veldig vanlig på Island. Men ettersom vi nå reiser til Spania blir det helt sikkert en god blanding. Jeg elsker tapas, så selv om noen tradisjoner blir brutt i år, kan jeg ikke klage.

– Hva vil du anbefale andre å lytte til/smake på/lese/se eller høre denne julen?

– Jeg har selv fått skikkelig hang up på Colleen Hoover, så for litt lettere lesing i ferien, kan jeg anbefale flere av hennes bøker. Ellers synes jeg Christian Strands Gitt bort-serie var veldig interessant. Men, det er ingen jul uten mammas Sara-kaker, som hun kaller det. De er de dog litt vanskelig å få tak i, da det er mammas originale oppskrift. Jeg har faktisk flere venninner som legger inn bestilling hvert år.

– Hva er det morsomste du har opplevd dette året?

– I jobbsammenheng har begynnelsen i Hekt absolutt vært det morsomste. Det er full fart, masse nye spennende utfordringer og svært dyktige kollegaer på tvers av alle Brigde-selskapene. På privaten vil jeg trekke fram tur til Vestlandet, med Malakoff-festivalen og overnatting i telt på Vetvika, og til Sicilia, med Bocelli-konsert i 3000 år gammelt amfiteater og snikbesøk på Scala Dei Turchi, som høydepunkter.

– Hva skal du bli bedre til neste år?

– Huske på tingene mine. Den siste måneden har jeg glemt vesken min, mistet bankkortet og lagt igjen det helt nye skjerfet mitt, ved tre forskjellige anledninger. Så i 2024 får målet heller bli å finne igjen ting.

– Hva er din spådom for kommunikasjonsbransjen i 2024?

– Om det er noe spådom vet jeg ikke, men jeg håper markedet stabiliserer seg og at pilene begynner å peke oppover igjen. Jeg tror 2024 blir et år der det virkelig viser seg viktig å forstå kundenes behov. Med situasjonen slik den er i markedet akkurat nå, vil det bli enda viktigere for konsulenter og byråer å synliggjøre at tjenestene deres både er uerstattelige og bidrar til verdiskapning.

– Hva er ditt nyttårsforsett?

– Jeg skal forsøke å gå hele 2024 uten å miste en eneste eiendel. Det blir nok vanskelig.

Powered by Labrador CMS