– Vi merker økende nordisk etterspørsel fra kunder og ser stort potensiale i å kunne tilby en spisset tjenestes om én og samme gruppe, sier Tina Brekne Munkvold.
– Vi merker økende nordisk etterspørsel fra kunder og ser stort potensiale i å kunne tilby en spisset tjenestes om én og samme gruppe, sier Tina Brekne Munkvold.

VASS lanserer Scandi PR Group

Slår sammen tre nordiske kommunikasjonsbyråer for å dyrke og utvikle merkevarer i Norden.

Publisert

De nordiske kommunikasjonsbyråene VASS, BLOOM og 9PR, slår seg sammen og danner Scandi PR Group. Den nye gruppen vil operere i Sverige, Norge, Finland og Danmark.

– Bare begynnelsen

– Vi er utrolig stolte over Scandi PR Group-satsingen og ser frem til å jobbe nærmere, og enda mer internasjonalt med våre kolleger i den nordiske regionen. Vi merker økende nordisk etterspørsel fra kunder og ser stort potensiale i å kunne tilby en spisset tjenestes om én og samme gruppe, sier COO & Partner i VASS Productions, Tina Brekne Munkvold, i en pressemelding.

En helhetlig nordisk tjeneste

Scandi PR Group samler en rekke kommunikasjonseksperter med en felles strategisk ambisjon om å dyrke og utvikle merkevarer i Norden. Gruppen ble etablert som følge av økt etterspørsel fra kunder som ønsker en helhetlig nordisk tjeneste.

Og de tre byråene har allerede hatt et tett samarbeid i en årrekke, heter det videre i meldingen.

Partnerskapet har som mål å tilby konkurransedyktige og attraktive pakketilbud for kunder som ønsker å forsterke merkevarekjennskap i flere land med enkelheten av én partner.

Scandi PR Group tilbyr tjenester innen PR, digital markedsføring og eventproduksjon for livsstil-, skjønnhet-, helse og motemerker.

Gruppen tilbyr digitale markedsføringstjenester som influencer-kampanjer, produksjon og koordinering av sosiale medier samt målrettet digital annonsering.

Powered by Labrador CMS