Fra venstre på bildet: Jarle Ring, daglig leder JCP Arena – Monica Vogt, daglig leder BUA – Maria Halvorsen, prosjektleder JCP Arena
Fra venstre på bildet: Jarle Ring, daglig leder JCP Arena – Monica Vogt, daglig leder BUA – Maria Halvorsen, prosjektleder JCP Arena

BUA og A Walk in the Park inngår partnerskap

– Det er en perfekt match.

Publisert

I vinter skrev KOM24 om at kommunikasjonshuset JCPutvider selskapets satsning på egne konsepter, med familiefestivalen «A Walk in the Park», som fikk fotfeste i fjor.

I 2022 ble festivalen gjennomført i fire byer, og i 2023 er det allerede planlagt å holde festivalen i seks byer.

Nå har de inngått et samarbeid med stiftelsen BUA, som har som formål å bidra til inkludering og økt deltakelse i helsefremmende aktiviteter for barn og unge, uavhengig av sosioøkonomisk status, gjennom å styrke og synliggjøre nye og eksisterende utstyrsordninger for sport- og friluftsliv.

– BUA skal gjøre det enklere for barn og unge å prøve flere og mer varierte aktiviteter, uten å øke forbruket, sier Monica Vogt, daglig leder i BUA i en pressemelding.

For A Walk in the Park, som skal være et lavterskeltilbud som er gratis og inkluderende, er BUA en ideell samarbeidspartner.

– Formålet til BUA passer som hånd i hanske med det vi ønsker å fremme gjennom A Walk in the Park. Dette er en gratisfestival, uten kjøpsplikt, med fokus på inkludering, og ingenting er bedre enn å la alle barna prøve ulikt utstyr å leke med på BUA sitt område på festivalen, sier daglig leder i JCP Arena, Jarle Ring.

Powered by Labrador CMS