F.v. Lise Lotte Monsen, Sara Voll, Anette Jamtvedt og Anna Larsen.

Nucleus styrker seg i bredden med tre nye

– Et viktig grep for å fortsette dette gode arbeidet, er å styrke kapasiteten innenfor alle fagdisiplinene våre.

Publisert Sist oppdatert

– En av våre styrker er at vi leverer tjenester i hele bredden av kommunikasjonsfaget. Det gjør oss i stand til å bistå kunder fra A-Å og sørge for at alle tiltak og planer henger godt sammen og leder mot de samme målsettingene, sier byråleder i Nucleus, Anette Jamtvedt, i en pressemelding fredag.

Byrået har styrket sin breddeleveranse med Sara Voll, Lise Lotte Monsen og Anna Larsen.

– Et viktig grep for å fortsette dette gode arbeidet, er å styrke kapasiteten innenfor alle fagdisiplinene våre. Jeg er veldig fornøyd med å ha fått så fine og dyktige rådgivere på laget.

Har mange spennende kunder

Voll, Monsen og Larsen har allerede startet i byrået, og har fylt på med kapasitet, erfaring og engasjement innenfor design, innhold, PR og rådgivning.

Sara Voll har utdannelse innen grafisk design og front-end-utvikling, og har tidligere jobbet i Mediacom og A2N Digitalbyrå. I Nucleus har hun startet i stillingen som digital designer.

– Nucleus sitter på mange spennende kunder og oppdrag jeg ser frem til å bidra på, sammen med en utrolig hyggelig og faglig sterk gjeng!.

Lise Lotte Monsen har de siste fem årene jobbet som kommunikasjonsrådgiver og digital designer i Norsk Boligbyggelags Landsforbund (NBBL), og går nå inn i stillingen som kommunikasjonsrådgiver.

– Det er utrolig gøy å få være en del av et så stort kreativt miljø. Jeg gleder meg skikkelig til travle dager med masse variasjon og til å hjelpe kundene våre med å nå målene sine, sier hun.

Kickstarter karrieren

Anna Larsen kommer rett fra skolebenken og fullførte denne høsten en master i International Communication ved University of Leeds.

Ved siden av studiene har hun jobbet med innholdsproduksjon hos Aasmundsen Consulting. Hun startet i Nucleus i november som innholdsrådgiver.

– Jeg er veldig glad for å kunne kickstarte karrieren hos Nucleus. Med solid fagkompetanse innenfor hele bredden av kommunikasjon er dette et sted jeg kan fortsette å utvikle meg faglig. Jeg ser frem til å bidra på varierte prosjekter fremover.

Powered by Labrador CMS