A2Ns nyansatte i Oslo (f.v) Lisa Skovdahl, Thomas Langseth (daglig leder), Eileen MC Cready, Melissa Reisersen Tørring, Mahdi El Mou og Kim Mu, og byråets nyansatte i Dhaka teamet Adil Hasan og Tushan Kumar Gosh
A2Ns nyansatte i Oslo (f.v) Lisa Skovdahl, Thomas Langseth (daglig leder), Eileen MC Cready, Melissa Reisersen Tørring, Mahdi El Mou og Kim Mu, og byråets nyansatte i Dhaka teamet Adil Hasan og Tushan Kumar Gosh

A2N har styrket byrået med syv nye ansatte

Ser en nedgang på bunnlinjen for første gang på 20 år: – Vi har investert stort dette året, sier daglig leder.

Publisert Sist oppdatert

Digitalbyrået A2N ser tilbake på en turbulent periode med Covid, løsrivelse fra et syv år langt byråsamarbeid med NXT, nye lokaler og ikke minst endret på måten de jobber internt. I tillegg opplevde de også en utskiftning av ansatte.

Rigget for vekst

Summen av dette førte til at byrået for første gang på 20 år, ser en nedgang på bunnlinjen i år og en flat utvikling på topplinjen. Likevel er ikke dette noe som stresser daglig leder Thomas Langseth.

– Vi har rigget oss for vekst og investert stort dette året, og da kan vi ikke være like opptatt av bunnlinjen som i et normalår. Nå er vi superfornøyd med sammensetning av nye og erfarne medarbeidere, vi ser allerede effekten av grepen som er gjort!

Byrået har aldri opplevd så mange kundehenvendelser som de har gjort så langt dette året.

A2Ns siste ansettelser:

  • Skovdahl (27) er ansatt som SEM spesialist og har en bachelor i Markedsføring og merkevareledelse fra Høyskolen Kristiania.
  • Mc Cready (43) er nyansatt rådgiver i A2N og er hentet fra NXT Oslo Reklamebyrå.
  • Reiersen Tørring (22) er ansatt som Social spesialist og fullførte sin bachelor i Markedsføring og Salgsledelse ved Høyskolen Kristiania våren 2021.
  • El Mou (23) er ansatt som SEO spesialist og brenner for digital markedsføring. Han har studert markedsføringsledelse med fordypning i digital markedsføring på handelshøyskolen BI.
  • Mu (22) er ansatt som SEM spesialist og fullførte sin bachelorgrad i Kreativ markedskommunikasjon med fordypning i digital markedsføring via Høyskolen Kristiania.
  • Hasan (29) er ansatt som team-lead i Dhaka.
  • Kumar Gosh (30) er team-medlem nummer i Dhaka-teamet. Han er en senior utvikler med bachelor i C.S.E og har utelukkende fokus på JAMStack applikasjoner.

– Det at vi endelig møtes fysisk igjen i nye lokaler, har gitt oss en skikkelig boosteffekt. Vi sikter oss helt klart mot større kunder og merkevarer enn tidligere, og vi føler oss trygge på at høsten vil by på flere samarbeid.

Mye tid ble brukt på å sette sammen det rette teamet. Og denne høsten har byrået styrket seg med syv nyansatte, der Lisa Skovdahl, Eileen Mc Cready, Melissa Reiersen Tørring , Mahdi El Mou og Kim Mu, har inntatt lokalene i Waldemar Thranes gate.

– Nå utfyller vi hverandre på både kompetanse og personlighet. Vi er opptatt av å bygge riktig kultur, og det har vi nå. Kombinert med høy kompetanse skal vi nå skape gode resultater for kundene våre og oss selv. Vi har bygget videre på den gode kjernen i A2N, men krydret det hele med ny arbeidsmetodikk, nye folk og bredere kompetanse – vi har løftet oss flere hakk på svært kort tid, sier daglig leder.

20 ansatte

Byråets nye Dhaka team i Bangladesh har ansatt to ressurser i Md. Adil Hasan og Tushar Kumar Gosh. Begge er ansatt for å styrke A2Ns web leveranse og ha nok ressurser til å drive stadig innovasjon og utvikling.

Med de siste ansettelsene teller byrået 20 personer.

Powered by Labrador CMS