Tonje Berg holder seg i konsulentverden, men tar turen over til Curamando fra Karabin.

Konsulentselskapet får ny Norgessjef

Konsulentveteraner med felles fortid fra PwC møtes i Curamando når Tonje Berg hentes for å lede kontoret i Norge.

Publisert

Konsulentselskapet Curamando har ansatt Tonje Berg som ny daglig leder for deres Norgeskontor.

- Tonje har bygget et sterkt rykte som en dyktig leder og strateg med evnen til å drive vekst og skape resultater, sier CEO i ARC Norge, Nils Kristian Liveng-Ness i en pressemelding og fortsetter:

–  Jeg er trygg på at erfaringen og kunnskapen hennes kommer både Curamando og hele ARC-kontoret til gode, ikke minst for vår markedsposisjon og fremtid, men også for alle våre kunder og ansatte.

Ny Norgessjef

Før hun kom til Karabin som MD i Oslo har hun vært i kjente selskaper som PwC, Sopra Steria og Acando, samt ledet satsingen av konsulentselskapet Zington i Norge. 

Nå tar Tonje over lederrollen i Curamando i Norge.

- Jeg er utrolig spent på å bli en del av teamet og bidra til å realisere de store vekstambisjonene til Curamando og ARC i Norge. Sammen med et sterkt team av rådgivere og eksperter er jeg trygg på at vi vil kunne levere innovative og effektive løsninger for våre kunder, sier Berg.

Ambisiøse vekstambisjoner

Curamando spesialiserer seg på vekst, salg og markedsføring, særlig innen digitale kanaler. Konsulenthuset har kontorer i Oslo, Malmø og Gøteborg, i tillegg til selskapets hovedkontor i Stockholm. Blant de norske kundene ser man kjente merkevarer som Norwegian, Norsk Tipping, Innovasjon Norge og DNV.

- Vi er glade for å ønske Tonje velkommen til ARC og Curamando. Tonje og jeg er begge «konsulentveteraner» med felles fortid fra PwC. Hennes omfattende kompetanse og lederegenskaper vil være avgjørende for å realisere våre ambisiøse vekstambisjoner, sier Liveng-Ness. 

Med Tonje som en del av teamet, er han sikker på at de vil fortsette å levere førsteklasses tjenester og skape betydelig verdi for deres samarbeidspartnere og kunder. 

– Tonjes omfattende erfaring med å bygge opp miljøer og skape god arbeidskultur er noe vi vil ha stor nytte av i både Curamando og ARC generelt, avslutter han.

Powered by Labrador CMS