Robert Glad er ansatt som ny kreativ leder og visual lead i ANTI Hamar.
Robert Glad er ansatt som ny kreativ leder og visual lead i ANTI Hamar.

Forlater Amsterdam og VaynerMedia – går til ANTI Hamar

Robert Glad er ansatt som ny kreativ leder og visual lead i ANTI Hamar.

Publisert Sist oppdatert

– Jeg og partneren min ville hjem til Norge og jeg kommer jo selv fra Sortland, et relativt mindre tettsted nord i landet, så alt klaffet for oss når jeg fikk denne muligheten med ANTI Hamar hvor jeg får muligheten til å jobbe med internasjonale kunder, nyte en tur i kajak på mjøsa og jobbe i et passe stort miljø hvor folkene er flinke, sitter tett på hverandre og hjelper hverandre frem. 

Det sier Robert Glad i en pressemelding fra ANTI Hamar.

Han forlater nå byrålivet i Amsterdam for å flytte til Hamar for å bli ny kreativ leder og visual lead i ANTI Hamar.

Glad har jobbet i samme stilling i Adidas Amsterdam i 5 år, før han det siste året jobbet som kreativ leder i det amerikanske selskapet Vayner Media, også utfra samme by. 

Som KOM24 har skrevet om før kom han til Amsterdam etter studier i England og begynte å jobbe hos AKQA hvor han fikk jobbet med kampanjer for blant annet Tommy Hilfiger og Gigi Hadid, Nike og Rolls Royce.

– Jeg kommer med en allsidig bakgrunn og har fått vært så heldig å få jobbet med store merkevarer på byrå siden men også hatt ansvaret på kundesiden slik at jeg har sett hva som skal til for å lykkes med å implementere merkevare strategi og konsepter inn i et langsiktig løp, hvor både tradisjonell reklame, SoMe og retail må jobbe sammen for å skape resultater. Spesielt var mine år på hovedkontoret til Adidas ekstremt spennende, sier Robert Glad i pressemeldingen.

På Hamar har grunnlegger Kjetil Wold og daglig leder Ellen Østmoen bygd opp et miljø på rundt 15 personer som sparker godt fra seg. 

Tidligere i år vant de Gull i ADC for jobben de gjorde for Nesje og en av de største kundene deres, det Kinesiske bilmerket VOYAH har hentet hjem edelt metall i blant annet Cresta Awards.

– Som strategisk leder er jeg ekstremt glad for den bredden Robert tar med seg inn til oss. I tilegg til jobben i Adidas er erfaringene hans fra det siste året hos Vayner Media veldig spennende. Et hyper digitalisert byrå med sterkt fokus på Ai og SoMe trender. De har egne ansatte som har som hovedoppgave å bli best på å prompte i chat GPT og Robert tar med seg internasjonal og fremtidsfokusert kunnskap som alle kundene våre er på utkikk etter, sier Wold i pressemeldingen.

 

Powered by Labrador CMS