Kine Tømmerdal begynner som kommunikasjonsrådgiver i Hemit HF, i september.
Kine Tømmerdal begynner som kommunikasjonsrådgiver i Hemit HF, i september.

Kine Tømmerdal går til Hemit HF

Prisbelønt journalist blir kommunikasjonsrådgiver i Helse Midt-Norge.

Publisert

– Det blir veldig spennende med nye utfordringer i det som er en ny bransje for meg. Ikke minst gleder jeg meg masse til å lære mye nytt, og til å være med på laget sammen med en svært kompetent og dyktig gjeng i Hemit, sier Kine Tømmerdal i en pressemelding.

Hun er ansatt som kommunikasjonsrådgiver i Hemit HF som er IKT-helseforetaket i Helse Midt-Norge.

– Helse har vært blant mine favoritt-temaer å skrive om. Derfor er det også ekstra spennende å få jobbe i Hemit, der temaet helse sammen med IKT og teknologi står lengst fram i pannebrasken.

Tømmerdal er utdannet journalist, og har jobbet som nyhetsjournalist i avisa Nidaros, Romerikes Blad, Adresseavisen og i Tidens Krav. Hun har vunnet både Snusprisen og Gull og Gråstein-prisen 2021, for artikkelserien «Døden på sykehjemmet» som omhandlet koronautbruddet på sykehjemmet Villa Skaar i Eidsvoll.

– Vi er svært glade for å få Kine med på laget og har stor tro på at hun vil bidra til å styrke Hemit sin fortellerevne. Som leverandør av IKT-tjenester til sykehusene i Midt-Norge, har det vi jobber med stor betydning for pasientbehandlingen, og ikke minst for de som møter pasientene til daglig. Her er det mange gode historier å fortelle, sier fungerende kommunikasjonsdirektør i Hemit HF, Hanne Sterten.

Tømmerdal startet i jobben 1. september.

Powered by Labrador CMS