Kristian Stavem, Isabell Helen Johnsen og Rikke Lindberg, jobber alle med webutvikling.

Godt driv for Nettrakett

Har allerede ansatt seks personer i år og jakter fortsatt tre til.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

– Vi har en økende mengde prosjekter, økende mengde jobb for eksisterende kunder og mer komplette og komplekse leveranser, sier daglig leder Ivar Tjønsø.

Han kom til det nordnorske selskapet i juni da han tok over rollen etter Line Suhr Johansen, som da var både daglig leder og medeier i selskapet.

Nettrakett er et digitalt markedsføringsselskap med ansatte på Sortland og Tromsø, og leverer tjenester blant annet innen markedsstrategi og nettsider, og teller 20 ansatte fordelt på de to kontorene.

– Vi leverer bredt på digital synlighet; strategi, innhold, webutvikling og digital markedsføring. Vi ser et komparativt fortrinn ved å ha dette tilbudet in-house, og da må vi ansette i høy takt når etterspørselen øker.

Totalt ni ansettelser i år

Nettrakett har allerede ansatt seks personer og forbereder seg på å ansette flere i løpet av året.

– Akkurat nå er vi på utkikk etter ytterligere tre personer som vil få nøkkelroller i selskapet, forteller Tjønsø.

Før sommeren ble Gaute Gjerløw Remen ansatt som CTO og Angelica Remen fotograf og innholdsprodusent. Nylig ble Rikke Lindberg, Kristian Stavem, Isabell Helen Johnsen og Adrian Solberg ansatt i selskapet. Lindberg og Johnsen som webutviklere og Stavem har gått inn i en webutvikler trainee-rolle. Solberg som tekstforfatter.

– Lindberg og Stavem kommer fra Vesterålen og begge har studert via nettstudier ved Noroff, og har vist en interesse for Nettrakett over flere år. Begge har tatt studier innen retninger som passer svært godt i miksen av tjenester vi leverer.

Skal bli de råeste i Nord-Norge

Tjønsø forklarer at de i intervjuene la merke til at begge deler deres engasjement for digital synlighet.

– De er villig til å stå på for våre tjenester, og det er en egenskap som er viktig for oss. Det handler om en god miks av egenskaper og kompetanse.

Han trekker også frem Lindbergs interesse for server side tracking, og forteller at dette er et viktig område for Nettrakett i tiden fremover.

Isabell Helen Johnsen har vært i Nettrakett gjennom praksis i studietiden.

– Hun gjorde en god jobb da hun var her i praksis, så det var ikke vanskelig å tilby henne en jobb når hun var ferdig med studiene.

Tjønsø er opptatt av å ha en miks av nye og erfarne.

– Denne kombinasjonen er uslåelig. Og nå utvikler det råeste fullservice digitale markedsføringsselskapet i Nord-Norge. Reisen har så vidt begynt og vi gleder oss til fortsettelsen.

Powered by Labrador CMS